Crvena zvezda navijači
ALO Foto: Miloš Dreković
Crvena zvezda navijači

ALO Foto: Miloš Dreković

Crvena zvezda navijači, Foto: ALO Foto: Miloš Dreković

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu, Partizan i Vojvodinu zbog ponašanja navijača.

Milan Borjan doživeo veliku neprijatnost u Orlandu, pokušao na sve načine na se odbrani ali bezuspešno! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 12:38 Primio je čak četri gola u svojoj mreži! Milan Borjan, Foto: AP/Darko Vojinović Golman Crvene zvezde i čuvar reprezentacije Kanade, Milan Borjan je na sinoćnom meču protiv SAD-a koja se igrala u Orlandu, primio čak četri gola!

Zvezda će platiti milion dinara zbog prekomernog korišćenja pirotehnike njenih navijača na utakmicama protiv Rada i TSC, dok su Partizan i Vojvodina dobili kazne zbog toga što su njihovi navijači uvredljivo skandirali „organima saveza“. Crno - beli su kažnjeni sa 750.000 dinara za taj prekršaj na mečevima s Voždovcem, ekipom Mladosti i Spartakom, a Vojvodina 300.000 zbog iste stvari na utakmicama s Javorom, Spartakom i Inđijom.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Disciplinska komisija kaznila je i predsednika Inđije Zdravka Mrđu na tri meseca van fudbala, uslovno godinu dana, zbog incidenta na meču s Javorom, kad su igrači Inđije, nezadovoljni suđenjem Bojana Nikolića, napustili teren. Na sednici komisije za žalbe potvrđene su novčane kazne Mitru Mrkeli i Zvezdanu Terziću.

BONUS VIDEO:

Alo.rs na "Novom Vajt Hart Lejnu"