Milan Borjan
AP/Darko Vojinović
Milan Borjan

AP/Darko Vojinović

Milan Borjan, Foto: AP/Darko Vojinović

Golman Crvene zvezde i čuvar reprezentacije Kanade, Milan Borjan je na sinoćnom meču protiv SAD-a koja se igrala u Orlandu, primio čak četri gola!

PROČITAJTE JOŠ:

Malo ko je očekivao da će jedan od najvećih derbija "KONKAKAF-a" proći ovako jednostrano, pošto su "Jenkiji" razbili Kanađane 4:1, a ovim trijumfom su izbili na drugu poziciju sa šest skupljenih bodova! Ispred njih je Kanada sa utakmicom i tri poena više!

Srbija saznala rivala u potencijalnom baražu, možemo konačno da se plasiramo na Evropsko prvenstvo!

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 15.11.2019. 22:54 Jedna nada umire, dok se druga rađa! Srbija - Luksemburg, Foto: EPA Srdjan Suki Reprezentacija Srbije još uvek ima šansu da se plasira na Evropsko prvenstvo 2020. godine, a prva je kroz kvalfiikacije, iako su šanse veoma male za to!

Ovo je bio prvi poraz Kanade u Ligi nacija, a zasigurno nisu očekivali da će doživeti debakl protiv velikog rivala!

Milan Borjan nije bio kriv za golove koje je primio, a svojim dobrim intervencijama sprečio je i veći debakl Kanade! Sada im se opasno drma prva pozicija u grupi i to posle prvog neuspeja!

Hrvati zbog OLUJE ne mogu na Evropsko prvenstvo!

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 15.11.2019. 19:05 - 15.11.2019. 19:18 Reprezentacije Hrvatske i Slovačke u subotu od 20:45 časova igraju odlučujuću utakmicu za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine! Fudbaleri Hrvatske, Foto: EPA/Antonio Bat Fudbaleri Hrvatske su na korak da se plasiraju na Evropsko prvenstvo 2020.

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"