Soraja, Stefan Mihajlović i Katarina Živković
printscreen
Stefan Mihajlović

A. Dimitrijević

Stefan Mihajlović, Foto: A. Dimitrijević

Sa nova dva gola u dresu Radničkog iz Niša, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Stefan Mihajlović se nalazi na prvom mestu liste strelaca Superlige Srbije sa devet pogodaka!

PROČITAJTE JOŠ:

Dete crveno-belih bio je dvostruki strelac, ali i asistent, u ubedljivoj pobedi Nišlija nad Napretkom (4:1) i svojim partijama je uperio reflektore na sebe! 

Sin bivšeg igrača crveno-belih i Bajerna, Radmila Mihajlovića, je pokazao svoj talenat još u mlađim kategorijama Zvezde.

Mihajlović je 2013. godine potpisao ugovor sa Zvezdom do 2016, krenuo je sa dobrim partijama tokom priprema, ali je vrlo brzo poslat na pozajmicu u Slobodu iz Užica.

Za to je krivio čoveka koji je doneo crveno-belima titulu posle dugačkog posta, Slavišu Stojanovića!

"Kad sam rekao Stojanoviću da ću opet biti najbolji strelac na pripremama, kao letos, on mi je kazao: "Videćemo!" Nije ispao korektan prema meni, na nekim utakmicama koje smo ubedljivo vodili nije mi davao šansu da uđem u igru. Na prvom meču u Sloveniji dao sam gol, a posle toga teren gotovo da nisam ni video. Nije lepo da me skloni na takav način. Da li ga je neko uslovljavao, to ne znam. Možda. Bolje da sam kaže. Ja sam Zvezdino dete, 14 godina nosim voljeni dres i doživim ovako nešto. Sramota" - rekao je Mihajlović tada.

Stefan Mihajlović

Marko Metlaš

Stefan Mihajlović, Foto: Marko Metlaš

2015. godine je prešao u Rad, a tada se njegovo ime povezivalo sa pevačicom Katarinom Živković!

Tada se pisalo da se Živkovićeva zbog Mihajlovića sukobila sa starletom Sorajom Vučelić, a nedugo zatim sve je krenulo nizbrdo za Mihajlovića.

Krajem maja 2015. godine Mihajlović je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio Dragan Radoičić (54).

Nesreća se dogodila u blizini stadiona "Rajko Mitić", kada se Mihajlović, krećući se Bulevarom oslobođenja, zakucao u Radoičićev "punto" koji je ušao u raskrsnicu iz Ulice Veljka Lukića Kurjaka. Nakon sudara, Mihajlovićev džip se zakucao u drvo, a on je navodno pobegao sa mesta nesreće.

Radoičić je nakon nekoliko dana borbe za život preminuo u bolnici zbog teških povreda koje je zadobio, a Mihajlović se od pokretanja istrage branio tvrdnjama da nije prošao na crveno svetlo na semaforu. Dodao je i to da mu je, uoči sudara, na put izleteo pas kog je pokušao da izbegne, kao i da je povređenom Draganu pokušao da pomogne, ali da mu je on rekao da ga ne pomera.

Mihajlović je nakon toga pobegao sa lica mesta, a pred sudom se branio da se uplašio zbog velikog broja ljudi koji su počeli da se okupljaju na mestu nesreće.

"Bio sam u šoku, zato sam pobegao. Sklonio sam se u šumu gde sam se kretao gore-dole. Ne mogu da se setim da li sam bio prisutan tokom uviđaja" - rekao je tada fudbaler.

Suđenje je i dalje u toku, a prvobitna informacija iz 2015. je glasila da je Mihajloviću pretilo 12 godina zatvora.

Soraja Vučelić

printscreen

Soraja Vučelić, Foto: printscreen

Posle godinu dana, stigle su nove optužbe na račun ovog fudbalera, Mihajlović je osumnjičen da je nožem napao Soraju i isekao je po vratu i stomaku.

Soraja je potom otkrila da ju je fudbaler slučajno posekao nožem i istrage nije ni bilo:

"Dobro sam, sve je u redu. Ne želim da se ova priča nastavlja, jer su svi naslovi prenapumpani. Samo želim da prestane da se piše o ovome" - rekla je Vučelićeva tada.

Mihajlovića je 2017. godine, dok je nosio dres Borca iz Čačka, nokautirao tadašnji sportski direktor Novog Pazara Saudin Huseinović. Sportski žurnal je tada preneo da je Huseinović posle verbalne provokacije Mihajlovića udario fudbalera pesnicom iz sve snage, bukvalno pred službenim licima.

Sad izgleda da je posvećen fudbalu, a dobar rad mu se vratio golovima i asistencijama!

BONUS VIDEO

Prazan stadion u Viljnusu