Ričmond Boaći
EPA/Andrej Cukić
Ričmond Boaći

EPA/Andrej Cukić

Ričmond Boaći, Foto: EPA/Andrej Cukić

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći, strelac gola u pobedi nad grčkim Olimpijakosom (3:1), izjavio da je njegov tim verovao u trijumf i posle zaostatka na poluvremenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je golovima u finišu preko Nemanje Milunovića i Boaćija, ranije i izjednačujućim Miloša Vulić, slavila nad grčkim timom i upisala prvu pobedu ove sezone u Ligi šampiona.

"Neverovatna pobeda, hvala Bogu što nam je podario ovu pobedu. Nije lako igrati protiv Olimpijakosa, ali smo na kraju uspeli da dođemo do tri boda", rekao je Boaći za RTS sinoć posle utakmice.

Ričmond Boaći

AP/Darko Vojinović

Ričmond Boaći, Foto: AP/Darko Vojinović

Napadač iz Gane rekao je da su svi verovali u preokret nakon prvih 45 minuta i vođstva gostiju preko Rubena Semeda.

"Ko ne veruje u pobedu, ne može da uspe. U svlačionici uvek verujemo da možemo sve. Zato imamo ove neverovatne igrače koji se bore do kraja i zato smo stigli do ove neverovatne pobede", rekao je Boaći.

Degenek nije ostao dužan nakon meča, još uvek je "derbi" tema! "Nismo roboti"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 02.10.2019. 00:29 Zapamtio je neke komentare. Nemanja Milunović, Foto: EPA/Andrej Cukić Crvena zvezda je savladala Olimpijakos rezultatom 3:1, a strelci za beogradske crveno-bele bili su Vulić, Milunović i Boaći. Strelac pogotka za 2:1, Nemanja Milunović bio je savladan emocijama nakon meča.

Crveno-beli nastup u Ligi šampiona nastavljaju gostovanjem Totenhemu u Londonu 22. oktobra.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija nakon Olimpijakosa