Miloš Degenek
EPA/Andrej Cukić
Nemanja Milunović

EPA/Andrej Cukić

Nemanja Milunović, Foto: EPA/Andrej Cukić

Crvena zvezda je savladala Olimpijakos rezultatom 3:1, a strelci za beogradske crveno-bele bili su Vulić, Milunović i Boaći. Strelac pogotka za 2:1, Nemanja Milunović bio je savladan emocijama nakon meča.

PROČITAJTE JOŠ:

"Kako da opišem, vrhunski je osećaj postići gol na Marakani. Čestitao bih momcima na karakteru posle glupo primljenog gola. Pokazali smo karakter. Hvala igračima na podršci. I u prvom poluvremenu smo osetili da možemo da igramo. Dosta je promenio crveni karton, ali i pre toga smo kontrolisali loptu. Znali smo da treba da pritisnemo protivnika u njihovih 16. Ušao je drugi napadač i sve smo rešili. Ima još dosta da se igra, drugi smo, ali sve je moguće. Idemo utakmicu po utakmicu", rekao je Nemanja Milunović.

Miloš Degenek

EPA/Andrej Cukić

Miloš Degenek, Foto: EPA/Andrej Cukić

Australijski reprezentativac Miloš Degenek zna u čemu je tajna pobede Crvene zvezde.

"Smatram da smo pokazali borbeni duh, prvi deo smo odigrali solidno, ali smo primili gol posle greške. U nastavku je prelomio taj crveni karton i zasluženo smo pobedili. Čestitam Boaćiju i Vuliću, odigrali su sjajno! Mislim da moramo pokušati da odemo korak dalje i prođemo grupu. Danas smo bili agresivni, pokazali smo da smo dominanti i da je ovo pelcer kako moramo igrati kao u nastavku igre danas", kaže Degenek.

Crveni karton za Grke, preokret Zvezde i na kraju ubedljiv rezultat! Bravo, crveno-beli (VIDEO)

Crvena zvezda je savladala Olimpijakos rezultatom 3:1 u drugom kolu grupne faze Lige šampiona. Kraj meča! Crvena zvezda je savladala Olimpijakos rezultatom 3:1 u drugom kolu grupne faze Lige šampiona. Grci su vodili na poluvremenu, a onda se dogodio crveni karton za goste i kompletan preokret.

Kasnije u miks zoni je štoper imao raspravu sa novinarima o prethodnom Večitom derbiju.

"Izgubili smo tada, ali to su bodovi kao i svaki drugi. Biće još dva Derbija, ne sekirajte se pobedićemo tada... Mi smo ljudi kao i vi, nismo roboti, nemojte da nas "kanalite" čim se desi nešto loše, jer to ni mi vama ne radimo", poručio je Degenek.

BONUS VIDEO:

Odbojkaši Srbije slave pobedu Crvene zvezde