Ben i Marin fudbaleri Crvene zvezde
FK Crvena zvezda
Ben i Marin fudbaleri Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Tradicionalna akcija „Crveno-bela krv“, koju navijači Crvene zvezde 16. put organizuju u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, biće održana u ponedeljak i utorak, 22. i 23. aprila u Beogradu, a u ponedeljak i u Nišu.

PROČITAJTE JOŠ:

Svako ko bude dao krv, osim što će biti deo višegodišnje humanitarne akcije, dobiće i ulaznicu za 160. večiti derbi, u kojem će naši fudbaleri dočekati Partizan na Marakani, u četvrtak, 25. aprila, od 19 časova.

Akcija je već održana u Vranju i prikupljeno je 110 jedinica krvi. Zvezdaši će svoje veliko srce biti u prilici da pokažu i sutra u Nišu, od 10 do 19 časova u Zavodu za transfuziju krvi, a u Beograd će moći dobrovoljno da daju krv i tako pomognu onima kojima je najpotrebnije i u ponedeljak i utorak, od 10 sati do 18:30, u prostorijama Medija centra stadiona „Rajko Mitić“.

- Naši navijači su toliko puta dokazali da su najbolji na svetu, ali i da su veliki ljudi. Akcija „Crveno-bela krv“ je još jedna prilika da svi zvezdaši pokažu kakvo srce imaju i da pomognemo u najvećem mogućem broju, i tako napravimo pravu uvertiru za večiti derbi - poziv je Filipa Stojkovića svim zvezdašima da se priključe tradicionalnoj akciji.

Na njegove reči nadovezao se i Marko Gobeljić.

- Voleo bih da što više naših navijača bude sutra i u utorak na Marakani, i da dobrovoljnim davanjem krvi pomognemo svima kojima je krv neophodna. Ko god bude mogao, neka dođe do stadiona u ponedeljak i utorak, a onda bih voleo da se u četvrtak svi zajedno radujemo posle večitog derbija - poručio je Gobeljić.