Crvena zvezda
Alo/V.Žarić
Crvena zvezda

Alo/V.Žarić

Crvena zvezda, Foto: Alo/V.Žarić

Omladinci Crvene zvezde odlično su se predstavili u debitantskom učešću u Ligi šampiona. Izabranici Bratislava Živkovića dostojno su parirali velikanima poput PSŽ-a, Liverpula i Napolija, a u domaćem prvenstvu na bod su od prvog mesta u Kvalitetnoj ligi Srbije.

I pored toga, prvi trener omladinaca Bratislav Živković odlučio je da ode sa mesta šefa stručnog štaba, što je potvrdio glavni trener Omladinske škole crveno-belih Nikola Jelić.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

- Živković je preuzeo omladinski tim u teškom trenutku. Vodio ga je veoma uspešno, igranje u Ligi šampiona sa godinu dana mlađih igračima je bilo posebno iskustvo i momci su mnogo naučili od njega. Dobio je ponudu koju je bilo teško odbiti i karijeru će nastaviti u stručnom štabu Dragana Stojkovića Piksija. Omladinsku selekciju će nastaviti da vodi Nikola Puača - rekao je Jelić.

Puača je bio deo Živkovićevog stručnog štaba i odlično je upoznat sa igračima koji čine omladinsku selekciju, jer ih vodi dugi niz godina. Prošle sezone je sa momcima 2001. godišta bio šampion Srbije u kadetskom uzrastu uz odlične rezultate i na međunarodnim turnirima.

Zato će odlazak proslavljenog asa Zvezde biti premošten na najbolji mogući način pošto će na njegovo mesto na klupi sesti Puača koji se trenerskim poslom bavi od 23. godine.