Dejan Stanković
FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

FK Crvena zvezda

Dejan Stanković, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su popodne taktički trening pred sutrašnji poslednji pripremni meč pred nastavak sezone, a rival je od 15.30 časova po srpskom vremenu, uz direktan televizijski prenos, slovačka Dunajska Streda.

Lider srpskog šampiona će sutra od 17,30 po lokalnom vremenu (15.30 po srpskom), uz direktan prenos na Zvezda TV, zvaničnom Jutjub kanalu kluba i Arenisport odigrati poslednju pripremnu utakmicu pred nastavak Superlige. Dunajska streda je je trećeplasirani tim slovačkog šampionata, jedan kompaktan tim koji ima evropske ambicije a sa klupe ga predvodi Portugaalc Elder. Ekipa je internacionalna sa 14 stranaca, a drss ovog kluba nosi i srpski mladi igrač Dušan Lalatović.

Posle kraćeg zagrevanja, šef struke Dejan Stanković i njegovi saradnici odradili su tehničko-taktički trening, može se reći fine radove za poslednji kontrolni susret, insistirajući kod igrača da odrade već uobičajene zahteve. Brže, preciznije, jače najčešće se čulo od članova stručnog štaba. Radilo se i na pomeranjima, završnici, svemu onome što Dejan Stanković i njegovi saradnici forsiraju od prvog dana.