Crvena zvezda - Rad
Alo!/M.Metlaš
Crvena zvezda - Rad

Alo!/M.Metlaš

Crvena zvezda - Rad, Foto: Alo!/M.Metlaš

Nakon pauze zbog reprezentacija nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije utakmicama 12. kola, koje se otvara večerašnjim duelima Čukaričkog i Vojvodine na Banovom brdu i Crvene zvezde i Rada na stadionu "Rajko Mitić".

Stigao trofej prvaka sveta!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 18.10.2019. 11:23 Na stadion "Rajko Mitić" danas je stigao trofej koji pripada klupskom prvaku sveta! Crvena zvezda, pobednik Interkontinentalnog kupa 1991., Foto: FK Crvena zvezda Trofej klupskog prvaka sveta stigao je danas na stadion "Rajko Mitić", upravo kako je pre pet dana i najavio alo.rs Posle odluke Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) da Crvenoj zvezdi, ali i ostalim ekipama koje su osvojile Interkontinentalni kup u periodu od 1960.

Prvi na programu je derbi trenutno drugog i trećeg tima na tabeli kada trener Nenad Lalatović sa Vojvodinom ide bivšem klubu sa željom da nastavi dobre igre, s tim da isto namerava i Čukarički koji čak ima meč manje. Branilac trofeja prvaka Srbije protiv Rada namerava da napravi dobru uvertiru za gostovanje Totenhemu u Ligi šampiona i trijumf je imperativ kako bi ostao na čelnoj poziciji.

Marković možda van terena do kraja jesenjeg dela!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 18.10.2019. 12:34 Dobra je vest što će povredu pokušati da sanira terapijama. Lazar Marković, Foto: FK Partizan Od pre nekoliko dana poznato je bilo da će Lazar Marković posle povrede koju je zaradio na treningu Partizana propustiti utakmice protiv Mladosti u Lučanima (subota, 19.

Dan kasnije, a samo pet uoči dolaska velikog Mančester Junajteda u Beograd u utakmici Lige Evrope, Partizan putuje na nezgodno gostovanje Mladosti u Lučane. Crno - beli su izgubili prethodni meč u Superligi od Voždovca i tražiće povratak na pobednički kolosek, ali i pojačano raspoloženje pred Junajted. U istom kolu Radnički dočekuje Napredak, Javor ekipu TSC - a, dok "fenejraš" Mačva ide na "krov" Voždovcu.

PROČITAJTE JOŠ:

Raspored utakmica:

Petak:

Čukarički - Vojvodina Novi Sad (18)

Crvena zvezda - Rad (20)

Subota:

Mladost Lučani - Partizan (15)

Voždovac - Mačva Šabac (18)

Javor Ivanjica - TSC Bačka Topola (18)

Proleter Novi Sad - Radnik Surdulica (18)

Radnički NIš - Napredak Kruševac (18)

Spartak Subotica - Inđija (18)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Prazan stadion u Viljnusu