Zvezda ga nije registrovala za Ligu šampiona, a on posle sjajnih partija dobio poziv selektora

Alo.rs/ I.Dž. | sport 2019-10-07 09:14:17 2019-10-07 09:14:17

Ofanzivac Crvene zvezde El Fardu Ben je dobio poziv selektora Komorskih ostrva za utakmicu protiv Gvineje.

Alo Marko Metlas

Napadač koji je proteklog leta bio na izlaznim vratima šampiona Srbije, posle nerealizovanog transfera vratio se u konkurenciju za superligaške utakmice, a pogoci u susretima sa Voždovcem i Mačvom nisu promakli selektoru Komorskih ostrva.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Always an honor to play for my National Team ??

A post shared by El-Fardou Ben MOHAMED (@ben_m31) on Oct 6, 2019 at 9:39pm PDT

Ben je vest o reprezentativnom pozivu podelio na Instagramu uz komentar: "Uvek je čast igrati za moj državni tim".

Pročitajte još:

Ipak, treba napomenuti da je Ben poziv dobio i za prethodno okupljanje nacionalnog tima i to u periodu kad je njegova klupska sudbina bila potpuno neizvesna.

Ostanak u Crvenoj zvezdi očigledno se nije negativno odrazio na igrača koji je u eri Vladana Milojevića dao značajan doprinos crveno-belima u domaćim takmičenjima i na internacionalnoj sceni. Upravo iz ovog razloga, uzimajući u obzir i aktuelne partije reprezentativca Komora, stručni štab kluba iz Ljutice Bogdana platio je lekciju prerano odrekavši se Bena za utakmice Lige šampiona.

Evo kako je Marin matirao golmana Napretka u poslednjoj sekundi utakmice! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 06.10.2019. 18:19 - 06.10.2019. 18:27 FK Crvena zvezda savladala je u gostima ekipu Napretka iz Kruševca sa 1:0. u okviru 11. kola Superlige Srbije. Napredak - Crvna zvezda, Foto: FK Crvena zvezda Prava drama je viđena u Kruševcu.

Podsetimo, Ben je u trenutku licenciranja igrača za grupnu fazu Lige šampiona već jednom nogom bio van Crvene zvezde pa ga crveno-beli nisu registrovali za elitno takmičenje zbog čega sad nije u konkurenciji za susrete sa Totenhemom, Olimpijakosom i Bajernom.

Bonus video: Vladan Milojević - konferencija nakon Olimpijakosa

 

 

Expand player
Pogledajte više