Aleksandar Stanojević
FK Partizan
Aleksandar Stanojević

FK Partizan

Aleksandar Stanojević, Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da očekuje dobru i atraktivnu utakmicu protiv Spartaka.

- Spartak je u poslednje vreme u vrhu srpskog fudbala. Gaje ofanzivan stil igre, sa dosta igrača ulaze u završnicu. Dobro izgledaju i sigurno će biti dobra i atraktivna utakmica - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Stanojević na tom meču neće moći da računa na četvoricu igrača pošto su na korona virus pozitivni Vladimir Stojković, Milan Smiljanić, Lazar Marković i Lazar Pavlović.

- Kad smo saznali da je Stojković pozitivan, testirali smo se na svaka tri dana, ne želimo da se nešto loše... Samo Lazar Pavlović u ovom trenutku ima simptome, ima temperaturu, ostali su bez simptoma i dobro se osećaju. Ponovo ćemo se testirati za tri dana i videćemo u kom pravcu idemo - rekao je Stanojević.

- Specifična je situacija. Prilagođavamo se, imamo dosta igrača u kadru - dodao je on.

Upitan da li očekuje da Bibras Natho "pogura" Partizan u finišu jesenjeg dela šampionata, Stanojević je rekao da je on "sve bolji na utakmicama i treninzima ove nedelje".

Aleksandar Stanojević

Marko Metlaš

Aleksandar Stanojević, Foto: Marko Metlaš

- Malo smo ga na prethodnom meču približili protivničkom golu, videćemo i sada... Značilo bi nam dosta da nas pogura njegovim kvalitetom i novijom svežinom - rekao je Stanojević.

Nakon meča sa Spartakom sledi reprezentativna pauza, a Stanojević je naveo da mu odlazak velikog broja igrača sada neće predstavljati problem.

- Prošli put je bio, jer ih nisam poznavao, nisu znali moj način rada. Sada nije problem, bitno je samo da se vrate zdravi - rekao je Stanojević.

Trener Partizana je naveo da očekuje da će Miloš Jojić biti spreman posle pauze i najavio da će Sejduba Suma imati kontrolni pregled 9. novembra.

- Nadam se da će se i Baebek vratiti ranije, kao što je bio slučaj sa Banjakom, pa je naš medicinski tim odradio dobar posao - rekao je trener Partizana.

PROČITAJTE JOŠ: