Žive u ulici dugoj 50 metara i obožavaju Partizan (VIDEO)

FK Partizan/V.Ž. | sport 2018-11-26 21:55:46 2018-11-26 21:55:46

FK Partizan je tokom proteklog vikenda ugostio đake OŠ Branko Radičević

FK Partizan

Ovo je priča svih nas, priča koja spaja bez obzira na klupske boje, priča o životu dece u srpskim enklavama u Kosovskom pomoravlju.

FK Partizan je tokom proteklog vikenda ugostio đake OŠ Branko Radičević iz sela Cernica kod Gnjilana u kojem žive Srbi u ulici dugoj svega 50 metara.

Pre sedam godina, danas učitelj ruskog, a tada đak ove škole Lazar Petrović izrazio je želju da poseti ponovo Beograd i još jednom pogleda košarkašku i fudbalsku utakmicu Partizana.

Tragom ove priče i poseti mestu Cernica sedam godina kasnije ekipe OKO magazina RTS, marketing i PR sektor FK Partizan pozvao je u goste 7 mališana sa učiteljima Lazarom Petrovićem i Marijom Stojanović sa željom da im omogućimo da neki od njih prvi out dođu u Beograd i Srbiju i uživaju u sportskom vikendu crno-belih.

OVO NIJE OČEKIVALA! Goli Novak uz Jecu OTKRIO njenu najveću tajnu! (FOTO)

 

Kroz dvadesetominutnu emisiju o njihovom životu i poseti Beogradu prožetu dokumentarnim snimcima upoznaćemo vas sa teškim životom Srba na Kosovu i Metohiji.

Posebno se zahvaljujemo prvotimcu Partizana Nemanji (R) Miletiću koji je omogućio prevoz mališana, Miroslavu Vulićeviću na nesebičnoj pomoći, hotelu Zepter, Wurst Pltaz bar, kao RTS na ustupljenom materijalu.

Expand player
Pogledajte više