Zinedin Zidan, Geret Bejl i Luka Zidan
EFE/Emilio Naranjo
Zinedin Zidan

EFE/Emilio Naranjo

Zinedin Zidan, Foto: EFE/Emilio Naranjo

* Luka Jović, koji je ovog leta došao iz Ajntrahta za 60 miliona evra, biće spreman za početak sezone

* Real Madrid 17. avgusta zvanično započinje svoju sezonu gostovanjem Selti iz Viga u okviru 1. kola La Lige

* Prijateljski meč sa Salcburgom je na programu od 19 sati igraju na Red Bul areni

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da ove sezone tim ima jedan cilj, a to je da bude takmičarski nastrojen.

"Ove sezone želimo da se takmičimo, želimo da budemo jaki. Nećemo odustati od toga, jer kada ste kompetitivni onda pravite i dobre stvari", rekao je Zidan, a prenosi španska Marka.

Vučić oduševljen Marinom, svim srcem uz crno-bele!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 11:47 Predsedniku Srbije se dopao novi pristup razmišljanju srpskih klubova! Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost emisije "Jutro" na Prvoj * Rekao je da će svim srcem navijati za Partizan protiv turske Malatije * Dotakao se i Zvezdinog poraza Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je da će navijati večeras za Partizan protiv Malatije, kao i za Zvezdu u revanš utakmici sa Kopenhagenom koja se igra u utorak.

Takmičenje u Primeri počinje 16. avgusta, a "kraljevski klub" predsezonu je počeo ubedljivim porazom od Atletiko Madrida (7:3), dok su sinoć prvim golom Edena Azara u dresu madridskog kluba došli do trijumfa protiv Salzburga.

Ogroman šok za navijače Juventusa, Portugalac napušta klub posle samo jedne sezone i odlazi u Mančester!

AUTOR: tanjug/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 13:31 Pojačava "građane"! Žoao Kanselo, Foto: AP/Alessandro Di Marco * Navijači torinskog kluba nisu srećni * Nezadovoljni su ovom trampom i gubitkom Mojsa Kina * Srušena veza Kanselo - Ronaldo koja je građena i u portugalskoj reprezentaciji Mančester siti i Juventus zvanično su dogovorili trampu prema kojoj Žoao Kanselo ide u Englesku, a Danilo u Torino sa još 28 miliona evra.

"Do početka nove sezone u La Ligi imamo još jednu kontrolnu utakmicu. Svaki dan igramo sve bolje, a to je potvrdio i meč protiv Salzburga", zaključio je Zidan.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića