Ronaldo Kanselo Dibala Kjelini
Claudio Giovannini/ANSA via AP
Žoao Kanselo

AP/Alessandro Di Marco

Žoao Kanselo, Foto: AP/Alessandro Di Marco

* Navijači torinskog kluba nisu srećni

* Nezadovoljni su ovom trampom i gubitkom Mojsa Kina

* Srušena veza Kanselo - Ronaldo koja je građena i u portugalskoj reprezentaciji

Mančester siti i Juventus zvanično su dogovorili trampu prema kojoj Žoao Kanselo ide u Englesku, a Danilo u Torino sa još 28 miliona evra.

Celokupan posao vredan je 65 miliona evra, kada se računa cena portugalskog desnog beka, dok je preostali iznos izdvojio prvak Italije za fudbalera koji pokriva istu poziciju.

Danilo je potpisao petogodišnji ugovor sa "Starom damom", a Kanselo na sezonu dužu saradnju sa "građanima".

Vučić oduševljen Marinom, svim srcem uz crno-bele!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 11:47 Predsedniku Srbije se dopao novi pristup razmišljanju srpskih klubova! Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost emisije "Jutro" na Prvoj * Rekao je da će svim srcem navijati za Partizan protiv turske Malatije * Dotakao se i Zvezdinog poraza Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je da će navijati večeras za Partizan protiv Malatije, kao i za Zvezdu u revanš utakmici sa Kopenhagenom koja se igra u utorak.

Tri godine stariji Danilo (28) je iskusniji jer je nosio dresove još Real Madrida i Porta, dok je Kanselo samo sezonu proveo u Juventusu, uz nastupe u Interu, Valensiji i Benfiki.

"To je kao da menjate Ferari za Alfa Romeo. Prodaja 25-godišnjeg Kansela, jednog od ključnih igrača kluba, ozbiljna je pogreška. Danilo nema ni približne kvalitete kao Kanselo. Jedini valjani razlog za prodaju može biti ako Kanselo ima narušene odnose s ljudima u klubu. Portugalac je svojim karakteristikama trebao biti savršen bek za sastav novog trenera Mauricija Sarija, ali nećemo doživeti da ga vidimo u 'Sarriballu'", piše "Football Italia" i navodi probleme koji stižu s Danilom.

"Navijači Juventusa mogu zaboraviti na ofanzivu koju je donosio Kanselo. Danilo će doneti pristojnu obranu, ali u napadu ne donosi skoro ništa. Još je tri godine stariji od Kansela i samo će povećati starost ionako stare obrane, a uz sve to, Juventus je pojačao rivala u borbi za Ligu šampiona. Ako Juventus želi osvojiti Ligu šampiona, onda je razmena Kansela za rezervu prvi sastojak u receptu za katastrofu."

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića