Andrea Rajačić
Profimedia

 

Andrea Rajačić, Foto: Profimedia

 

Andrea Rajačić, Foto: Profimedia

- Osoba sam koja jako drži do privatnosti i ne bih želela istupati s bilo kakvim izjavama. Znate i sami kako je s osobama poput Tjerija i pod kakvim su pritiskom javne osobe. Oboje se slažemo u tome da ne iznosimo detalje o našoj vezi. Istina je da smo u vezi oko godinu dana i da smo se upoznali u Španiji. Nisam se nikada bavila manekenstvom iako se to vrti po medijima, nego sam u Americi završila menadžment. Više od toga, posebno sada, ne bih želela otkrivati. Možda promenim mišljenje nakon nekog vremena, ali zasad je tako - rekala je simpatična Sarajka 2012. godine za hrvatski portal.

 

Andrea Rajačić, Foto: Profimedia

 

Andrea potiče iz ugledne porodice. Majka Tatjana je profesorka ruskog jezika, a otac Nebojša jedan je od najuglednijih plastičnih hirurga u BiH, no trenutno radi u Kuvajtu, gde vodi Kliniku za lečenje opeklina i plastičnu hirurgiju. Upravo u Kuvajtu su Andrea i njena mlađa sestra Jovana završile srednju školu, da bi nakon toga nastavile obrazovanje u Americi, gde su u sklopu ekonomskog fakulteta obe završile studije menadžmenta.

 KAKO TE, ČOVEČE, NIJE SRAMOTA? Legendarni teniser PLJUNUO na Novaka kao niko pre: On je kao petao koji je sve zas*ao!

Tokom jednog od poseta sestri u katalonskoj prestonici Andrea je odlučila da se i sama preseliti u Barselonu. Tamo je na leto 2008. upoznala napadača Barselone Tijerija Anrija.

Komentari (1)

888

29.09.2018 15:30

Ove nase samo gledaju gde ce da se Uvale, da ima para e sad nije bitno,Crnac, Arapin samo pareeeeeeeeeeeeeeeee. Postajemo Tajland Država ima ih za Izvoz.