Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Marko Metlaš/Alo!
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Marko Metlaš/Alo!

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Bivši kapiten crveno - belih Vujadin Savić podvrgnut je operaciji prepona, dok mu je u ovom periodu najveća podrška dugogodišnja emotivna partnerka, glumica Mirka Vasiljević, koja je non - stop uz njega.

Luisu Enrikeu preminula devetogodišnja ćerkica

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 30.08.2019. 09:05 - 30.08.2019. 09:10 Enrike se u martu povukao sa mesta selektora ''crvene furije'' uoči utakmice sa Maltom. Luis Enrike, Foto: Profimedia * Rođen je u Hihonu 1970.

Fudbaler je bio primoran da ode na operaciju, nakon povreda koje je nedavno imao, a posle intervencije očekuje ga mirovanje od dvadesetak dana.

Terza na bratskoj večeri sa Marinakisom, multimilionerom i vlasnikom Olimpijakosa! (FOTO)

AUTOR: D.J.BUŽIĆ DATUM I VREME: 30.08.2019. 00:06 - 30.08.2019. 00:25 Marinakis je poznati grčki biznismen, multimilioner i ljubitelj moćnih jahti i brodova Zvezdan Terzić, Foto: TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk * U Monaku održan žreb za Ligu šampiona * Crvena zvezda u grupi sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom * U poslednjem kolu sledi put u Atinu Predstavnici bratskih klubova Crvene zvezde i Olimpijakosa na svečanoj večeri posle žreba za Ligu šampiona u Nionu, sedeli su jedan naspram drugog i bili prilično raspoloženi ishodom na izvlačenju.

- Već mesec dana ne treniram, mislili smo da može da prođe samo sa terapijama bez treninga, ali nije moglo - istakao je Vujadin, pa potom izneo detalje.

PROČITAJTE JOŠ:

 - Operisao sam prepone i pauza je dve do tri nedelje. Bože zdravlja, biće sve u redu brzo - poručio je Savić za Telegraf. Fudbaler se oglasio i na društvenim mrežama pre i posle operacije.

Vujadin Savić

Screenshoot Instagram

Vujadin Savić, Foto: Screenshoot Instagram

Vujadin Savić je ovoga leta prešao iz Crvene zvezde u Apoel. 

Vujadin Savić

https://twitter.com/apoelfcoffic

Vujadin Savić, Foto: https://twitter.com/apoelfcoffic

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda

 

 

 

Komentari (1)

tolic

30.08.2019 14:42

od fudbala?