Ne može da veruje: Luis Enrike
Profimedia
Nezadovoljan... Luis Enrike

Profimedia

Luis Enrike, Foto: Profimedia

* Rođen je u Hihonu 1970. godine

* Do marta ove godine je bio selektor Španije

* Povukao se sa funkcije selektora zbog bolesti ćerke koja je nažalost preminula

Bivši trener Barselone i nekadašnji selektor reprezentacije Španije Luis Enrike doživeo je strašnu tragediju. Naime, poznatom stručnjaku danas je preminula 9 - godišnja ćerkica koja je bolovala od raka.

Terza na bratskoj večeri sa Marinakisom, multimilionerom i vlasnikom Olimpijakosa! (FOTO)

AUTOR: D.J.BUŽIĆ DATUM I VREME: 30.08.2019. 00:06 - 30.08.2019. 00:25 Marinakis je poznati grčki biznismen, multimilioner i ljubitelj moćnih jahti i brodova Zvezdan Terzić, Foto: TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk * U Monaku održan žreb za Ligu šampiona * Crvena zvezda u grupi sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom * U poslednjem kolu sledi put u Atinu Predstavnici bratskih klubova Crvene zvezde i Olimpijakosa na svečanoj večeri posle žreba za Ligu šampiona u Nionu, sedeli su jedan naspram drugog i bili prilično raspoloženi ishodom na izvlačenju.

Enrike se 26. marta ove godine iz nepoznatih razloga povukao sa mesta selektora ''crvene furije'' uoči utakmice sa Maltom. Bez objašnjena Enrike se povukao ''preko noći'', samo se zahvalio Fudbalskom savezu Španije na razumevanju, a saradnicima, igračima i medijima za ponašanje u proteklih nekoliko meseci.

Legendarni Snajder uputio moćnu poruku "delijama" i to na srpskom pred veliku borbu u Ligi šampiona! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 29.08.2019. 23:53 Igrao sa Dekijem u Interu! Vesli Snajder Crvena zvezda, Foto: printscreen * Nosio je dres Holandije čak 134 puta * Igrao je u finalu Svetskog prvensta 2010. godine * Sa Interom je osvojio Ligu šampiona Fudbaleri Crvene zvezde dobili su rivale u novoj sezoni grupne faze Lige šampiona.

Ovio je nažalost bio samo početak njegove velike borbe za život deteta koji se nažalost ugasio. Mala Šana, devetogodišnja ćerka proslavljenog fudbalera i trenera Barsleone, preminula je od posledica raka kostiju.

PROČITAJTE JOŠ:

"Naša ćerka Šana je preminula ovog popodneva u devetoj godini nakon petomesečne intenzivne borbe sa tumorom. Zahvalni smo svima koji su u proteklom periodu vodili računa o diskreciji i imali razumevanja za našu borbu. Hvala i lekarima i sestrama, ali i svim sveštenim licima koji su se molili za nju", stoji u saopštenju koje je Luis Enrike dostavio španskoj javnosti.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda