Navijači u Luksemburgu
Foto Alo : Dragutin Bužić
Navijači u Luksemburgu

Foto Alo : Dragutin Bužić

Navijači u Luksemburgu, Foto: Foto Alo : Dragutin Bužić

Imaće "orlovi" podršku naših navijača i na stadionu "Žozi Bartel" u Luksemburgu.

Matijašević i Dmitrović bez dlake na jeziku: Da se ne lažemo...

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 09.09.2019. 12:20 Porazom od Portugalije reprezentacija Srbije je znatno smanjila šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo 2020. godine kroz grupnu fazu. Uprkos tome, uoči novog izazova koji "orlove" očekuje sutra u Luksemburgu od 20.45 časova, svi u taboru naše reprezentacije veruju da lekcija protiv evropskog prvaka može da bude dovoljna da tim Ljubiše Tumbakovića stigne do kontinentalne smotre.

Prvu grupu predvodi Robert Vučić, sa sinom Predragom i još dvojicom drugara. U Luksemburg su stigli iz Nemačke, a žive u gradu Koblecu. 

Tadić zbog povrede ne putuje u Luksemburg!

AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 09.09.2019. 09:56 Fudbaleri Srbije oslabljeni putuju u Luksemburg. Dušan Tadić, Foto: AP/Armando Franca Srpski fudbaler Dušan Tadić neće pomoći reprezentaciji u meču protiv Luksemburga. Tadić je odigrao prvi meč protiv Portugala u Beogradu (2:4), ali nije bio spreman za naredni. Fudbaler Ajaksa nije otputovao u Luksemburg zbog povrede zadnje lože.

- Uz reprezentaciju Srbije smo i u dobru i u zlu. Nebitno da li pobeđuju ili gube. Pašće Luksemburg, sigurno, a onda kroz Ligu nacija odosmo na Evropsko prvenstvo - rekao je za Alo! Robert Vučić.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija je u subotu poražena u Beogradu od Portugalije 4:2, a u utorak je očekuje novi izazov na gostovanju protiv Luksemburga. Srbija više nema prava na grešku ukoliko želi da se plasira na Evropsko prvenstvo koje se igra naredne godine. 

BONUS VIDEO:

Poslednji trening fudbalera Srbije pred duel sa Portugalom