Uroš Đurić
FK Partizan/M. Todorović
Uroš Đurić

FK Partizan/M. Todorović

Uroš Đurić, Foto: FK Partizan/M. Todorović

Đurić je u nedelju primio šest golova od crno-belih, a stekao se utisak da je do prvog bio sasvim solidan na golu.

Vranjanci su svog golmana stavili na stub srama, čak mu je i pomoćni trener pretio pred kamerama, a sada su ga i suspendovali.

"Nije sramota sportski izgubiti, čak i ovako velikim rezultatom (0:6), pogotovo od tima koji imenom i tradicijom to i zaslužuje. Čestitke protivniku, ali... To "ali“" odnosi se na pojedine igrače i njihov odnos prema imenu Dinama i časti sportske igre koju naš klub gaji. Zato smo i preduzeli potrebne korake za povratak kluba u normalne sportske okvire. Jedna od odluka je suspenzija golmana Uroša Đurića, koji je svojim branjenjem, odnosno nebranjenjem, doveo celu fudbalsku javnost, kako u Srbiji, tako i u Vranju, u sumnju zbog postignutog rezultata. Suspenzija se odnosi na golmana Uroša Đurića i verovatno na još nekolicinu igrača Dinama", piše u saopštenju Upravnog odbora Dinama poslatom Sportskom žurnalu i dodaje se:

"Zato se i obraćamo javnosti i poručujemo da ćemo, uz sve nagomilane probleme, i ovaj uspešno rešiti i nastaviti sportsku borbu u istorijskoj sezoni za Dinamo. Naši problemi će ostati samo naši i budite sigurni da ćemo ih rešiti na najbolji način za Dinamo, primenjujući propise FS Srbije i Pravilnik o kažnjavanju Dinama".