Veljko Simić na pripremama u Antaliji
FK Crvena zvezda
Veljko Simić na pripremama u Antaliji

FK Crvena zvezda

Veljko Simić, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić, posle pobede protiv subotičkog Spartaka u 5. kolu Superlige, rekao je da je njegov tim ostvario važan trijumf.

Ekipa Vladana Milojevića slavila je juče sa 3:2, a Simić je bio strelac jednog gola.

"Vrlo važna pobeda za nas. Moj pogodak bio je plod dobre akcije. Prvo je Krstović dao loptu Tomaneu u dubinu, a zatim mi je naš napadač odličnom asistencijom omogućio da postignem gol. Gol je došao u bitnom trenutku, iako nije oznacico kraj uzbudenja na stadionu u Subotici. Pokazali smo da imamo snage i jaku želju za pobedom, što smo i materijalizovali na kraju utakmice", rekao je Simić za klupski sajt.

Ovako je Garsija odjavio Olimpijakos i PAOK zbog Zvezde!

AUTOR: ALO / D. J. B. DATUM I VREME: 18.08.2019. 16:37 - 18.08.2019. 17:00 E, tako se to radi! Tajno, ali efikasno... Mateo Garsija potpis ugovora, Foto: crvenazvezdafk Crvena zvezda je dovela superpojačanje, 22-godišnjeg vihornog Argentinca Matea Garsiju koji će već u sredu konkurisati za sastav u Bernu sa Jang Bojsom, u prvom meču plej-ofa.

Fudbaleri Crvene zvezde punom parom pripremaju se za gostovanje Jang Bojsu u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

"Očekuje nas težak meč u plej-of za Ligu šampiona, ali nadam se da ćemo se iz Švajcarske vratiti sa povoljnim rezultatom. Jang Bojs je dobra ekipa, prvak svoje zemlje i prošlogodišnji učesnik Lige šampiona, kao i mi. Savladali su tada Juventus u grupi, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu, ali mi smo Zvezda. Nikog se ne plašimo i susret sa kvalitetnim protivnicima nas dodatno motiviše. Verujem da će publika uživati u lepom i kvalitetnom fudbalskom okršaju", rekao je on.

Krilni napadač istakao je da očekuje odličnu atmosferu u Bernu.

"Znamo da zvezdaša ima svuda na svetu, tako da verujem da ćemo imati fantastičnu podršku i na gostovanju. Pokazali se na svakoj utakmici do sada koliko nam podrška sa tribina znaci. Zvezdine pesme cuju se i u inostranstvu, tako da nema razloga da i ovog puta ne bude tako", zaključio je Simić.

PROČITAJTE JOŠ:

Utakmica između Jang Bojsa i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom