Fudbalska reprezentacija Srbije
Alo/Marko Metlaš
Fudbalska reprezentacija Srbije

Alo/Marko Metlaš

Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Alo/Marko Metlaš

Pravo niotkuda, Vladan Milojević bi mogao da postane glavni kandidat za upražnjeno mesto selektora Srbije. Proslavljeni stručnjak, tvorac velikih uspeha sa Crvenom zvezdom, blizu je otkaza u Al Ahliju, što bi mu širom otvorilo put ka preuzimanju Orlova.

Ko je po Vama najbolje rešenje za klupu Srbije?

 

Milojević je posle smene Ljubiše Tumbakovića slovio za glavnog kandidata za užarenu klupu Srbije, ali je prepreka bilo obeštećenje od milion evra koje su tražili čelnici kluba iz Saudijskog Arabije. Ukoliko se ostvare predviđanja saudijskih medija da će Milojević dobiti otkaz zbog serije očajnih rezultata, dvostruki učesnik Lige šampiona sa Zvezdom bi postao glavni kandidat i imao bi prednost u odnosu na Sava Miloševića, koji je ionako bio rezervno rešenje za Dragana Stojkovića. Piksi ima ogroman ugovor sa čelnicima Gvangžua RF i izgubio bi mnogo novca ukolikobi seo na klupu Orlova, pa je nerealno da preuzme Srbiju u ovom trenutku.

Vladan Milojević (Al Ahli)
Vladan Milojević (Al Ahli), Foto: EPA-EFE/STR

Izvesno je da bi javnost pre podržala Milojevića nego Miloševića, što je takođe važno za čelnike FSS pred martovski start kvalifikacija za Mondijal u Kataru.

Komentari (3)

Boro

09.01.2021 12:01

Bas dobro,svi nasi treneri koji odu vani I ne uspeju dobiju otkaze ceka ih reprezentaciju tusu sigurni.

Dejan

09.01.2021 12:26

Da valja, ne bi ga fudbalska arapska velesila oterala...

Бата

09.01.2021 13:39

Њима треба неко да ради како им одговара,а не неко ко ће да ради по свом