3x200, 5x100 Veliki jubileji i velika priznanja u Partizanu, Vučelić se zahvalio NEIZOSTAVNIM KARIKAMA

U današnje vreme odigrati toliki broj mečeva u jednom dresu je zaista veliki uspeh.

jubilej u Partizanu
jubilej u Partizanu, Foto: Partizan

U ponedeljak 15. aprila 2019. godine u trofejnoj sali FK Partizan obeležen je mali jubilej posvećen igračima koji su u sadašnjem timu crno-belih upisali više od sto odnosno dvesta utakmica.

Jubilarnom Klubu 100 pridružili su se: Filip Kljajić (107), Nemanja (G) Miletić (129), Zoran Tošić (125), Danilo Pantić (148) i najmlađi među laureatima po broju utakmica Nemanja (R) Miletić sa 101 utakmicom.

jubilej u Partizanu
jubilej u Partizanu, Foto: Partizan

U zlatni Klub 200 svoja imena su upisali: Miroslav Vulićević (214), Milan Smiljanić (233), kao i Vladimir Stojković (220).

Pre same ceremonije uručenja priznanja, pločica sa ugraviranim imenima sa brojem utakmica, kao i uramljenim dresovima sa potpisima prvotimaca, prisutnima se obratio predsednik FK Partizan g. Milorad Vučelić, koji je istakao važnost osvajanja trofeja Kupa Srbije i prve polufinalne utakmice koju crno-bele očekuje u sredu na stadionu Partizana (FK Partizan je osvajač 15 trofeja Kupa Srbije od toga 3 u nizu prethodnih godina).

jubilej u Partizanu
jubilej u Partizanu, Foto: Partizan

"Pojedinici koji su danas ovde, bili su i direktni učesnici u njegovom osvajanju, a za ovaj klub pored njega, donosili titule i duple krune, igrali Evropu i sada ušli u taj čuveni Klub 100 i Klub 200. Ima mnogo igrača koji su svojim igranjem dali doprinos Partizanu i takođe upisali veliki broj utakmica, ali koji sada nisu u ovom timu, a koje takođe pozdravljamo."

SAMO POVREDA MOŽE DA BUDE IZGOVOR Selektor Đorđević objasnio značaj igranja za reprezentaciju!

"Oni koju su do nedavno bili sa nama i činili neizostavnu kariku ovog tima po učinku i broju utakmica su takođe i Nebojša Kića Kosović i Marko Janković", istakao je Vučelić.

jubilej u Partizanu
jubilej u Partizanu, Foto: Partizan

Vučelić se zahvalio svim igračima poželevši im nove sportske pobede u dresu Partizana.

Evo šta su o utakmicama koje pamte u FK Partizan rekli igrači članovi Kluba 100 i Kluba 200.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi