Vejn Runi otkrio veliku tajnu Portugalca, danas ga blam kad se seti greha iz mladosti

Alo.rs/F.R. | sport 2020-03-15 09:51:08 2020-03-15 09:51:08

Kristijano Ronaldo i u sredini četvrte decenije života izgleda čvrsto kao stena. Svaki mišić izrezan sa minimalnim procentom masti.

EPA/Magi Haroun

Svega toga naravno ne bi bilo da Ronaldo ne jede šest zdravih mikro-obroka dnevno i uzme pet napitaka, te spava osam sati kako bi zadržao svoju neverovatnu fizičku spremnost.

Međutim, Vejn Runi se seća vremena kada bi odveo mnogo mršavijeg Ronalda u Mekdonalds dok je pokušavao da se ugoji.

U intervjuu za Tajms, Runi se prisetio starih uspomena kada su velike fudbalske zvezde bile saigrači na Old Trafordu u dresu Mančester Junajteda.

"Sa Kristijanom, kada sam prvi put došao u Junajted, nekada išao na utakmice i na treninge. Sećam se dana kada smo pre utakmcie stajali da uzme jedan 'Big Mek' ", priseća se Runi i dodaje:

"Pokušavao je da se ugoji jer je bio tako mršav. Vozio sam auto, morao sam da prođem kroz kolonu da bih mu kupio 'Big Mek' ".

Tokom zajedničkog boravka u Junajtedu, tandem pod dirigentskom palicom Ser Aleksa Fergusona dizoa tri uzastopne titule prvaka Engleske.

Ronaldo danas igra u Juventusu, dok je Runi u Derbi Kauntiju. Legenda fudbala na Ostrvu je prokomentarisao Kristijanov način života i ishranu: "Sa četvoro dece ne znam kako se on uklapa u to. Imate Ronalda, koji izgleda milion dolara, a ja nikad nisam imao najbolje telo, ali mogu da odigram 90 minuta, mogu svaki dan da treniram. Fizički nemam brige. Kad se budem brinuo, prestaću", izjavio je Runi.

 

Expand player
Pogledajte više