Luka Jović
twitter/elchiringuitotv
Luka Jović

twitter/elchiringuitotv

Luka Jović, Foto: twitter/elchiringuitotv

Najskuplji Srbin u istoriji fudbala, Luka Jović, je zbog transfera u Real Madrid postao prava zvezda evropskog fudbala!

Jedan novinar španske televizije "Chiringuito" je ceo dan proganjao Jovića da mu da izjavu i da pozdravi navijače "Galaktikosa".

Ovaj uporni novinar nijednog trenutka nije posustajao da dođe do izjave Jovića u slavni "kraljevski klub". On je pokušao i pre meča Srbija - Litvanija da dođe do izjave bivšeg golgetera Ajntrahta, napokon je i dočekao svojih nekoliko minuta posle završetka meča!

PROČITAJTE JOŠ:

Nemanja Matić

AP/Matt Dunham

On je uspeo da umakne obezbeđenju na stadionu "Rajko Mitić" a onda je sve vreme molio Jovića da makar kaže neku reč pre nego što je ovaj ušao u svlačionicu!

Srpski golgeter ga je odjavio pošto ne daje izjave o Realu pošto bi u sredu trebalo da bude predstavljen u Madridu pred španskom publikom, ali novinar nije odustajao već ga je čekao ispred svlačionice.

Kada je Jović izašao iz svlačionice, krenuo je svojim putem sa obezbeđenjem, španski novinar ga je kao kuče pratilo i molilo da mu da izjavu.

Luka je upitao obezbeđenje kako je ovaj Španac uspeo da se probije do tog dela, radnik obezbeđenja mu je rekao da se pozvao na "Evropsku Uniju, prava novinara".

Kada su stigli do kraja ulice gde je Jović čekao vozilo, novinar je bio sve uporniji da dobije izjavu. Jedan od radnika obezbeđenja je uzeo stvar u svoje ruke i na slomljenom engleskom mu poručio da Jović neće dati izjavu ali da može da popriča sa njim!

Novinar iz Madrida je potom na engleskom rekao Joviću "Vidimo se u Madridu!", na šta je napokon dobio reakciju Jovića koji je odgovorio: "Vidimo se".

Prelaskom u redove Real Madrida, Luka Jović je privukao ogromnu pažnju svetskih medija ka sebi, a naročito španskih, u to se uverio kod iza upravne zgrade SD Crvena zvezda.