Dragoslav Šekularac
ALO! / Marko Metlaš
Dragoslav Šekularac

Alo!/M. Metlaš

Dragoslav Šekularac, Foto: Alo!/M. Metlaš

Posle Mundijala u Čileu, u kom je svrstan u idealni sastav prvenstva, Dragoslav Šekularac je imao priliku da iz Crvene zvezde ode u Juventus.

Transfer se izjalovio, ali je njegov unuk Kristijan uspeo da ispravi nepravdu. Petnaestogodišnji dečak je rođen u Londonu, a u "staru damu" prelazi iz švajcarske Servete. 

" Kiki ili Kris, kako ga zovu Švajcarci, zaista je izuzetno talentovan. Iskreno se nadam, a to su bila očekivanja i mog Bucka (pr.aut. tako zvao Šekija), da će Kristian napraviti zavidnu karijeru. Naravno, on ima samo 15 godina, ne želim da mu se stavlja bilo kakav teret poređenja sa Dragoslavom. Dovoljno je to što je svestan našeg prezimena i tog fudbalskog gena, jer sam i ja svojevremeno solidno igrao fudbal", istakao je svojevremeno otac Mirko dodavši:

"Odličan je napadač, veoma je efikasan i zasada ga trener, drže na krilu i u špicu, ali po meni je prava 'desetka'. Onaj kreativni vezni igrač. Ali, ostavimo te stvari trenerima. Za nas je najvažnije da se Kiki dobro razvija, da svoj put gradi sam, sopstvenim radom i talentom. Ima veliku perspektivu, a dokle će da dogura zavisiće samo od njega", završava sin jednog od največih fudbalera u istoriji ovih prostora.