Marko Marin
Crvena zvezda
Marko Marin

Crvena zvezda

Marko Marin, Foto: Crvena zvezda

* Iz Verderera je prešao u Čelsi za koje je odigrao šest utakmica

* Uglavnom je igrao na pozajmicama Anderleht, Sevilja, Fiorentina, Trabzonspor

* Pored tih klubova nastupao je i za Borusiju Menhengladbah, Olimpijaks i Zvezdu

Kapiten Crvene zvezde je naterao medije iz Nemačke da opet pišu o njemu! Sa samo dve godine se preselio u Nemačku, smatrali su ga za velikog talenta, mnogi su ga upoređivali sa Mesijem. A sada sa svojom Zvezdom je naterao medije u njegovoj zemlji da se podsete ko je ovaj "mladić" i kako ga niko ne može zaustaviti! 

Bivši fudbaler Zvezde preoteo ženu košarkašu Partizana, ona je prava bomba iako ima troje dece! (FOTO)

AUTOR: Kurir-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 24.08.2019. 15:28 U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno! Nenad i Jelena Krstičić, Foto: instagram/jelena_krsticic * Za Crvenu zvezdu je odigrao 40 utakmica i postigao je 5 golova * Bio je jedan od ključnih igrača za ulazak Zvezde u Ligu šampiona * Nenad i Jelena iz dugogodišnjeg braka imaju čak troje dece AUTOR: blic-Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 24.08.2019.

"Oduvek je imao špicast nos. Ali u međuvremenu je celo lice postalo malo grublje, manje mladoliko. Nije ni čudo, jer mladić sada ima 30 godina i pravi je gospodin fudbalskog cirkusa. To potvrđuju i simboli počasti. Sada Marko Marin na terenu predvodi ekipu beogradske Crvene zvezde kao kapiten. On je fudbalski lider "- piše list "Rajniše post" iz Diseldorfa.

Nemački mediji su ispratili meč u Bernu, a Zvezdin mađioničar ih je oduševio, a iskreno nisu očekivali njegov fudbalski preporod na "Marakani".

Nemci su ispratili meč u Bernu. Marin ih oduševio, a kako sami kažu nikon nije mogao da očekuje da će 10. stanica u karijeri ponovo probuditi onog čarobnjak sa loptom.

"Odavno neko nije tako nešto mogao da kaže za Marina. Zapravo, bilo je tako davno da niko nije mogao da očekuje da će se takve reči opet čuti. Verovatno ni sam igrač. Iza njega je klasična priča o propadanju koju su doživeli mnogi talenti" - piše "Rajniše post".

Smatraju da su prerana poređenja sa slavnim Argentincom uticala na njega:

"Njegov driblerski talenat i za ovu branšu tako tipična neprimerena i preuranjena poređenja sa neuporedivim Lionelom Mesijem stavila su Marina pod reflektore kojima nije bio dorastao premda ni on ni njegovi savetnici to nisu želeli da uvide.

Mihajlović je tolika veličina da čak i iz kreveta menja zakone fudbala!

AUTOR: blic-Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 24.08.2019. 14:15 Njegov tim igra u nedelju 20:45 igra meč prvog kola Serija A protiv Verone na gostujućem terenu. Siniša Mihajlović, Foto: AP Giorgio Benvenuti * Bolonja igra sutra svoj prvi meč * Miha je u bolnici gde je u toku njegovo lečenje * I Sari je sprečen da vodi Juventus Nova sezona u Seriji A počinje danas, a iz poštovanja prema srpskom stručnjaku, italijanski fudbal će da izmeni jedno pravilo.

Autor teksta se prisetio slike koja je veoma davno nastala, on je pozirao sa legendarnim Dragoslavom Stepanovićem u Zvezdinom dresu:

"On je potreban Crvenoj Zvezdi. Šampionskoj tituli u prvoj svojoj sezoni doprineo je sa sedam golova i trinaest asistencija. To je bilans poput onog iz uspešnih vremena u Gladbahu i Bremenu. To je kasni dokaz da njegovih šesnaest nastupa za nacionalni tim nisu bili slučajnost. Možda "Marakana" bude njegova poslednja stanica u karijeri".

Marko Marin

instagram

Marko Marin, Foto: instagram

Za kraj teksta, Nemci su pogodili pravo u centar!

"Pa ipak, verovatno je srećan što više niko ne piše o nemačkom Mesiju, kao što su engleske novine radile pre prelaska u Čelsi. Može biti da je gospodin Marin u ranu jesen svoje karijere ponovo našao sreću" - tvrde Nemci.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda