Siniša Mihajlović
AP Giorgio Benvenuti
Siniša Mihajlović

AP Giorgio Benvenuti

Siniša Mihajlović, Foto: AP Giorgio Benvenuti

* Bolonja igra sutra svoj prvi meč

* Miha je u bolnici gde je u toku njegovo lečenje

* I Sari je sprečen da vodi Juventus

Nova sezona u Seriji A počinje danas, a iz poštovanja prema srpskom stručnjaku, italijanski fudbal će da izmeni jedno pravilo.

Zbog bolesti Siniše Mihajlovića koji se nalazi u bolnici, gde je u toku njegovo lečenje, on je prosto sprečen da vodi Bolonju na startu šampionata.

Da li će Juventus konačno biti zaustavljen? Konte traži osvetu, dok ostali vrebaju svoju šansu! (FOTO + VIDEO)

Borba za Skudeto počinje! Juventus, Foto: AP Photo/Antonio Calanni * Juventus ima 35 osvojenih titula, prate ga gradski rivali iz Milana sa po 18, dok Đenova ima 9! * Najskuplje pojačanje je doskorašnji kapiten Ajaksa, Matias De Liht (85.000.000 evra) a prati ga Romelo Lukaku (65.000.000) * Anketa se nalazi na samom kraju teksta Fudbal se vratio na "čizmu"!

Njegov tim igra u nedelju 20:45 igra meč prvog kola Serija A protiv Verone na gostujućem terenu.

Dosadašnja pravila italijanskog šampionata zabranjivala su telefonsku komunikaciju bilo kog člana stručnog štaba dok utakmica traje.

Partizan ostaje bez 5.5 miliona evra, propao transfer Pavlovića? Od jednog čoveka sve zavisi!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 24.08.2019. 11:07 Neizvestan je i za revanš utakmicu Partizana u Ligi Evrope! Strahinja Pavlović, Foto: foto Vladimir Markovic * Strahinja Pavlović je igrao za Partizan protiv Moldea * Nije prošao lekarske preglede * Partizan je od transfera trebao da dobije 5.5 miliona evra Mladi fudbaler Partizana, Strahinja Pavlović možda ipak ne potpiše za Lacio.

Kako je Mihajlović iz opravdanih razloga odsutan, a i dalje je trener Bolonje, ograničenja Serije A su ublažena, pa sada pravilo glasi: "Telefonska komunikacija (stručnog štaba sa glavnim trenerom) je dozvoljena ako strateg nije odsutan zbog suspenzije, već zbog više sile", u ovom slučaju ozbiljne bolesti.

Mihajlović je, inače, tokom priprema upravo telefonom davao instrukcije saradnicima u stručnom štabu, kao i na startu nadmetanja u Kupu Italije.

Dečak ju je pogledao i iskreno odgovorio, doveo je Biljanu do suza! Ovo sigurno nije očekivala! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 24.08.2019. 10:55 Ona se zahvalila dečacima i pohvalila ih zbog lepog rivalstva! Biljana i navijači Zvezde, Foto: printscreen * Partizan je kažnjen sa dve utakmice bez publike * UEFA je dozvolila da deca mogu da dođu na stadion * Priredili su pravi spektakl u Humskoj Fudbaleri Partizana su imali fenomenalnu podršku u Humskoj, pošto su crno-bele sa tribina pratili deca uzrasta do 15 godina iz škola fudbala širom Srbije.

Pored našeg trenera, jedan od razloga za ovo menjanje pravila je i upala pluća novog šefa stručnog štaba Juventusa, Maurucija Sarija, koji će takođe sa lečenja telefonom usmeravati pomoćnike tokom subotnjeg meča u Parmi, kojim u 18 časova počinje nova sezona Serije A.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda