Ljubiša Tumbaković, Sajam medija
Dejan Briza/Alo
Marko Grujić, Herta - Borusija Dotmund

Tanjug/AP, Michael Sohn

Marko Grujić, Herta - Borusija Dotmund, Foto: Tanjug/AP, Michael Sohn

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Marko Grujić je jedan od najbitnijih fudbalera Herte, ali se i dalje ne nalazi u planovima selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića. 

PROČITAJTE JOŠ:

Pozajmljeni igrač Liverpula je standardan član Bundesligaša , iako se nada pozivu prvog tima, promena u stručnom štabu nije mnogo uticala na to:

"Odmah da rasčistimo. Nisam ljut. Mlad sam i sigurno ću jednog dana igrati za reprezentaciju. Ne moram da žurim, niti da pričam da li zaslužujem ili ne zaslužujem poziv, ali... Krivo mi je zbog druge stvari. Bivši (Krstajić) i sadašnji selektor (Tumbaković) su bili u Nemačkoj, obilazili su igrače koji igraju u Bundesligi. Bili su u Verderu, Ajntrahtu... Mene nisu ni zvali. Jeste malo neobično. Ipak ja igram u klubu iz Bundeslige, i to standardno. Ali dobro. Ponavljam, nisam ljut. Samo mi je čudno da me se ne sete, a bili su ovde. Makar da se vidimo" - rekao je Grujić za "Mozzartsport".

Jović i Grujić

Marko Metlaš

Jović i Grujić, Foto: Marko Metlaš

Potom se osvrnuo na prvenac Luke Jovića, svog nekadašnjeg saigrača iz Crvene zvezde!

"Mnogo će mu biti lakše sada. Baš sam srećan zbog njega. Veliki je pritisak tamo, očekivanja još veća. Znate, u Srbiji ljudi olako ispaljuju teze kako nije trebalo da ide u Real Madrid, kako mu je to velika greška. Ali to je Real Madrid. Ne zove mnogo puta. Svi koji počinjemo da se bavimo fudbalom negde imamo to u glavi, i nadamo se da ćemo igrati za klubove kao što su Real, Liverpul... Kada se setim samo onog meča kada mu je poništen gol posle VAR-a. Dva minuta čekaš i ništa. Slomi to mladog igrača, ali sada je dobro" - zaključio je Grujić.

BONUS VIDEO

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!