Kike Setijen
EPA/Andreu Dalmau
Kike Setijen

EPA/Andreu Dalmau

Kike Setijen, Foto: EPA/Andreu Dalmau

Posle remija sa Atletikom, trener Barselone Kike Setijen je poručio da i dalje veruje u svoj rad, da ima podršku svlačionice, a dosat je govorio i o Antoanu Grizmanu koga je uveo tek u 90. minutu utakmice.

Barselona je remizirala sa Atletikom 2:2 u utorak uveče. Na taj način je omogućila Realu da ode na četiri boda razlike u slučaju da kraljevski klub u četvrtak slavi protiv Hetafea.

"Šteta za rezultat. Imamo sve više poteškoća i gubljenje bodova znači da smo sve dalje od titule. Moramo da nastavimo da radimo. Probali smo da izmenimo sistem, da radimo drugačije. Međutim Atletiko se rani veoma dobro, zatvara prostor i imaju sjajne igrače", počeo je svoju konferenciju za medije Kike Setijen.

Barselona

AP/Joan Monfort

Barselona, Foto: AP/Joan Monfort

Novinare je posebno zanimalo zašto Antoan Grizman nije ušao ranije u igru.

"Vidim da je dobro, ali ne mogu svi da igraju. Moraš da se odlučiš za jednog. Možda nije logično da uđe u 90. minutu, ali uvek misliš da on može da uradi nešto. Nije da mu ne verujem, važan je igrač. Tačno je da je teško igraču kada igra tako malo ali su me okolnosti primorale. Igrači na terenu su igrali dobro. Sutra ću razgovarati sa njim, neću se izvinjavati, ali razumem kako se oseća. Ja se isto tako osećam jer je on sjajan fudbaler i sjajan čovek".

Kike Setijen je navodno i pre meča sa Atletikom izgubio podršku svlačionice.

"Osećam se da me svlačionica podržava. Imao sam sastanak i sa upravom i neću otrkiti šta je tamo rečeno. Ne osećam da klub diskutuje o mom poslu. Nisam najzadovoljniji jer nismo dobili, ali sam srećan jer su igrači igrali dobro protiv velikog rivala. Fali nam taj trenutak u kom bi trebalo bolje da rešimo utakmice. Falio nam je taj centimetar u kom je Mark pomerio nogu koji nam nije dozvolio da igramo mirnije", rekao je Setijen aludirajući na penal koji je Ter Štegen odbranio ali je ranije prešao gol liniju.

PROČITAJTE JOŠ: