Vanda Ikardi
instagram.com/wanda_icardi
Vanda Ikardi

instagram.com/wanda_icardi

Vanda Ikardi, Foto: instagram.com/wanda_icardi

Na pomolu je novi rat italijanskih klubova, a u centru pažnje je Sergej Milinković Savić.

Prema saznanjima italijanskih medija, šef Intera Đuzepe Bepe Marota po svaku cenu želi vezistu reprezentacije Srbije i Lacija u svom timu sledeće sezone. Italijani tvrde i da je dogovor između Intera i Lacija daleko od realizacije, zbog toga što u Rimu žele okruglo 100 miliona evra da bi pustili Sergeja u neki drugi klub na Apeninima.

Sergej Milinković-Savić

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Sergej Milinković-Savić, Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

„Nero-azuri“ trenutno nemaju te pare i potrebno im je da naprave neku veliku prodaju ovog leta da bi sakupili keš za Sergeja. Zbog toga sve nade polažu u Vandu Naru i njene pregovaračke sposobnosti. Supruga i menadžerka Maura Ikardija, igrača Intera koji je trenutno na pozajmici u Pari Sen Žermenu, trebalo bi da ubedi čelnike „svetaca“ da otkupe napadača za 70 miliona evra, što trenutno deluje kao nemoguća misija. PSŽ je imao mogućnost da ove zime dogovori transfer Argentinca, ali do toga nije došlo. Navodno i Juventus je zainteresovan za Ikardija, ali za Inter nije prihvatljiva opcija da pojača redove rivala iz Serije A.

U svakom slučaju, jasno je kao dan da sudbina Sergeja Milinkovića Savića trenutno zavisi od toga koliko će se Vanda Nara pokazati vešta u pregovorima.