Tijana Ajfon
Alo.rs
Tijana Ajfon, Foto: Alo.rs

Bruka i sramota za evropski fudbal! Slavko Vinčić, poznati slovenački fudbalski sudija, koji sudi utakmice Lige šampiona, jedan je od uhapšenih u "Aferi Tijana Ajfon". Vinčić, koji je ove sezone sudio tri utakmice u Ligi šampiona, bio je jedan od muškaraca koji je trebalo da koristi seksualne usluge Tijane Ajfon i njene tri prijateljice. Slovenački mediji ističu da Vinčić nije bio organizator, već jedan od gostiju žurke, pa je bio priveden kao svedok, ali je ubrzo pušten.

Mediji iz Slovenije su preneli da su razgovarali i sa predsednikom Saveza fudbalskih sudija Vladom Šajnom koji je potvrdio da je Vinčić bio na zabavi, ali da je to "splet nesretnih okolnosti i da se našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme". Poznati sudija je navodno bio u Bosni i Hercegovini je na poslovnom putovanju.

Podsećanja radi, u akciji "Kristal", MUP Republike Srpske uhapsio je starletu Tijanu Maksimović, poznatiju kao Tijana Ajfon u društvu sa Zlatanom Ćukom iz Bijeljine i još 14 osoba, za koje se sumnja da su članovi organizovane kriminalne grupe, koja se bavi međunarodnim švercom droge, prostitucijom i drugim teškim krivičnim delima. Policajci je napravila raciju u vikendici u Suvom Polju, kod Bijeljine, gde su zatekli čak 35 osoba iz kriminalnog miljea, od čega 26 muškaraca i devet žena. Njih 16 je zadržano na kriminalističkoj obradi. Privedeni su Bijeljinci Zlatan Ćuk, koji je blizak "škaljarskom klanu", Vladan Kakuća, Milisav Tomić, biznismen i vlasnik "Agrotehnike" Željko Vujić, Aleksandar Gajić, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić i Danijel Perić.

Uhapšeni su i Pavle Stević i Srđan Mićić iz Brčkog, te Željko Simić i Savo Simić iz Ugljevika, kao i državljanin Slovenije Adi Bajgorić, Sarajlija Elvis Hodžić i starleta Tijana Maksimović Ajfon iz Beograda.

- U pretresu vikendice, te skupocenih vozila koje su osumnjičeni koristili, pronađeno je i oduzeto 14 paketića sa 46 grama kokaina, medicinska droga, 10 pištolja, tri pancira, više od 20.000 maraka u raznim valutama, telefoni, laptopovi... - saopštila je PU Bijeljina.

Komentari (3)

Srbija

29.05.2020 10:20

I ovo sluzili kao primjer mladim ljudima. A sudija.... nije imao gdje da se zabavi nego bas kod Tijane Ajfon. Piju, smrkaju se... truju ovo omladinu. To treba drzati u zatvor cijeli zivot.

Kostadin

29.05.2020 20:15

I gospodin sudac bi da svira kazneni UDarac.

Radomir

31.05.2020 03:08

Da bas je poslovni sastanak u doba pandemije, svi putuju pa se on jadan slucajno zatekao u tom planiranom j*barniku... ma da, fudbalske lige ne funkcionisu a on sastanci. A gde su im maske? Treba ih i za to krivicno goniti ! Ovaj se izvuko jer je poznat, a da je bio slucajno nije.