fudbaleri siluju devojku
printscreen
fudbaleri siluju devojku

printscreen

fudbaleri siluju devojku, Foto: printscreen

Fudbalski seks skandal drma celu Belgiju!

Igrači nižerazrednog kluba Espuar Minerua su dospeli u žižu javnosti pošto se pojavio snimak orgija sa nepoznatom devojkom!

PROČITAJTE JOŠ:

Na snimku se mogu videti nekoliko fudbalera tog tima koji imaju seks sa devojkom na klupi za rezervne igrače, a do klupe je došla iz kafeteterije i to puzeći do klupe!

Snimak je napravio jedan od aktera još prošlog meseca, zbog toga je protiv tog fudbalera pokrenuta sudska istraga,a otkriven je identitet devojke.

Valverdeu odbrojani dani, šampion Južne Amerike novi šef struke katalonskog giganta?! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 04.10.2019. 14:20 Šampion Španije izgleda jako loše na terenu. Ernesto Valverde, Foto: AP Galjardo je ugovorom za River Platu vezan do 2021. godine, a sa argentinskim klubom osvojio je Kopa Libertadores prošle sezone Blede partije na startu sezone "upalile su alarm" u Barseloni, pa španski mediji danima pišu o budućnosti trenera "blaugrane" Ernestea Valverdea.

Oglasila se i njena majka koja tvrdi da je njena ćerka bila pod dejstvom alkohola i droge.

- To je dokaz da moja ćerka nije u normalnom stanju. Želim da stvar ode na sud kako bi sve bilo razjašnjeno, ali mislim da postoji mnogo toga što oni nisu rekli - rekla je majka te devojke koja smatra da su je igrači silovali.

fudbaleri siluju devojku

printscreen

fudbaleri siluju devojku, Foto: printscreen

Prema pisanju "Dejli mejla", jedan od igrača je priznao da je cela stvar otišla predaleko, ali se pravda time da je devojka pristala na sve!

Vlasti u Belgiji su započele istragu, nakon tužbe protiv igrača, silovane devojke i njene porodice. Klub se nije oglašavao, ali je jedan od zvaničnika izjavio da je čuo za taj snimak tek kad im je za njega rekao jedan od roditelja dečaka iz mlađih kategorija.

Kako prenose belgijski mediji, klub je preduzeo mere tako što je kaznio svoje fudbalere na snimku, jedan igrač je spendovan na mesec dana, dok je drugi prebačen u drugi tim.

Ostaje da se vidi potpun epilog ove priče!

BONUS VIDEO

Slavlje na kraju utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos