Ernesto Valverde
AP
Ernesto Valverde

AP

Ernesto Valverde, Foto: AP

Galjardo je ugovorom za River Platu vezan do 2021. godine, a sa argentinskim klubom osvojio je Kopa Libertadores prošle sezone

PROČITAJTE JOŠ:

Blede partije na startu sezone "upalile su alarm" u Barseloni, pa španski mediji danima pišu o budućnosti trenera "blaugrane" Ernestea Valverdea.

Osim španskih, u priču o Valverdeovoj budućnosti umešali su se i mediji iz Južne Amerike, pa tako argentinski "TNT" piše da je najozbiljniji kandidat da zameni španskog stručnjaka u Barseloni trener River Plate, Marselo Galjardo.

Marselo Galjardo

AP Photo/Kamran Jebreili

Marselo Galjardo, Foto: AP Photo/Kamran Jebreili

Galjardo je ugovorom za River Platu vezan do 2021. godine, a sa argentinskim klubom osvojio je Kopa Libertadores prošle sezone.

Navijači portugalskog kluba skrivenim transparentom poslali brutalnu prozivku na račun UEFA! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 04.10.2019. 12:56 Jasno pokazali šta misle o krovnoj evropskoj fudbalskoj organizaciji. Sjajan transparent navijača, Foto: Printscreen Twitter / ULTRAS "Beli anđeli" su navijačka grupa portugalske ekipe Vitorije Guimaraeš. Oni su skrivenom porukom na domaćoj utakmici Lige Evrope protiv Ajntrahta uputili žestoku kritiku na račun Uefe i time oduševili navijački svet.

Barselona posle sedam kola zauzima četvrto mesto u La Ligi sa 13 boodva, dva manje od vodećeg Reala.

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!