Dušan Tadić
EPA-EFE/OLAF KRAAK
Dušan Tadić

EPA-EFE/OLAF KRAAK

Dušan Tadić, Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK

Prvog dana 4. kola Lige šampiona u centru pažnje biće direktni dueli za osminu finalu između Čelsija i Ajaksa na čelu sa kapitenom Dušanom Tadićem u Londonu, kao i Borusije i Intera u Dortmundu.

PROČITAJTE JOŠ:

Sva je prilika da će "milioneri" i zahuhtali Inter odlučiti o putniku među 16 najboljih, verovatno već sutra ukoliko bude pobednika.

Trenutno imaju po četiri boda, tri manje od vodeće Barselone koja je veliki favorit protiv praške Slavije na Nou Kampu, pa bi zato tim koji upiše tri boda otvorio vrata nokaut faze.

Još "zamršenija" situacija je u H grupi gde Tadićev Ajaks putuje na Stamford bridž preporođenom Čelsiju, ali je u igri i Valensija koja je pred moranjem protiv skoro otpisanog Lila na Mestalji.

Još jedan Srbin sa kapitenskom trakom predvodiće svoju ekipu, Branislav Ivanović sa Zenitom čeka Lajpcig u takođe interesantnoj G grupi jer su svi u igri.

Benfika, Ljubomira Fejse i Andrije Živkovića, gostuje Lionu i očekuje se pođednako zanimljiv susret.

Najmanje neizvesnosti predviđa se u E grupi, vodeći Liverpul i Napoli Nikole Maksimovića dočekuju Genk, odnosno Salcburgu kako bi skoro overili prolaz.

BONUS VIDEO

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!