Aleksandar Kolarov na pres konferenciji
Alo! M.Metlaš
Aleksandar Kolarov

Alo! M.Metlaš

Aleksandar Kolarov, Foto: Alo! M.Metlaš

O Aleksandru Kolarovu čuli smo dosta toga! Oni koji prate sport znaju da Kolarov već godinama nosi traku kapitena srpske reprezentacije, a oni koje više interesuje tabloidna strana njegovog života, znaju da uz suprugu i dvoje dece, ima i sina kog je dobio sa bivšom ljubavnicom. Da bismo saznali šta se sada dešava u njegovom privatnom životu, uputili smo se u beogradsko naselje Vračar, gde je pre nekoliko godina izgradio jednu od najluksuznijih zgrada.

Od komšija smo saznali da srpski reprezentativac živi u potpunoj ilegali i da je otuđen od svih komšija. Kada je na fudbalskoj pauzi i dođe iz Italije, Kolarov se gotovo krije od ljudi, pa komšije gotovo i ne znaju ko je on. Fudbalerova prva komšinica otkrila nam je zbog čega se Kolarov nije sprijateljio ni sa jednim susedom.

PROČITAJTE JOŠ:

Predrag Mijatović

Profimedia

Komšije

Dejan Briza

Komšije, Foto: Dejan Briza

- Za tog Aleksandra Kolarova nisam ni znala da je fudbaler jer sport ne pratim. Saznala sam ko je i šta je tek kada sam čula da je napravio zgradu blizu naše. Muž mi je objasnio da je to naš poznati reprezentativac i da ima milione na računu. Otkako se doselio na Vračar, videli smo ga dva-tri puta i svakog puta je bio bahat. Ni dobar dan ne ume da kaže, ali tako to ide s tim modernim bogatašima. On sa svim tim milionima nema potrebu da se šeta ulicama ili ide u prodavnicu. Iz stana u skupa kola, iz kola u stan i tako ukrug - objašnjava komšinica.

Posle prve komšinice, sreli smo radnika obližnje prodavnice, koji je priznao da ne zna ko je Kolarov.

Komšije

Dejan Briza

Komšije, Foto: Dejan Briza

- Aleksandar Kolarov? Ko je to? Prvi put čujem to ime i prezime. Ako je neki pevač ili glumac, ne pratim javnu scenu i ne znam ništa o njemu - naveo je komšija, a kada smo mu objasnili da se radi o sportisti i reprezentativcu, nije imao reči hvale.

- Ma kakav reprezentativac?! Pa ja fudbal pratim otkako znam za sebe. Manite me tih novih fudbalera koji se samo manekenišu i igraju kao moja baba. Znate li kako su ranije izgledali reprezentativci? Ovi današnji fudbaleri su takvi da ne znate da li hoće da budu kriminalci, pa se celi išaraju tetovažama ili hoće da se manekenišu i pijanče. Ne zaslužuju da im znamo imena - oštar je bio radnik.
Ni Nikola Krstić, vlasnik frizerskog salona udaljenog dvadesetak metara od zgrade reprezentativca, nikada nije video Kolarova u luksuznom beogradskom kraju.

Komšije

Dejan Briza

Komšije, Foto: Dejan Briza

- Ima u blizni njegove zgrade kafić u kojem često viđam mnogo fudbalera, ali Kolarova još nisam sreo. Znam ko je, ali ne znam ništa o njemu niti njegovoj sportskoj karijeri. Jedino da pitate neke mlađe devojke, one sigurno više znaju o tim novim fudbalerima i vole ih - zaključuje Nikola za „Alo!“.