Natho je najbolji akter prve prolećne runde fudbalskog prvenstva Srbije

Alo.rs/ M. Dr. | sport 2020-02-17 16:55:24 2020-02-17 16:55:24

Natho je ove sezone zabeležio 15 superligaških nastupa za ekipu Partizana, uz 6 postignutih pohodaka.

FK Partizan

Fudbaler Partizana Bibras Natho najbolji je igrač 21. kola Super lige Srbije, objavljeno je na sajtu tog takmičenja.

Partizan je juče na svom terenu pobedio Radnik sa 3:0, a jedan od najzaslužnijih za to bio je Natho koji je postigao dva pogotka.

"Posebno atraktivan bio je drugi pogodak, nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca, kojim je otklonio sve eventualne dileme o epilogu ovog susreta. Pored efikasnosti koju je pokazao, vezni fudbaler crno-belih je svojom sigurnom igrom na sredini terena zaslužan za odlično izdanje svog tima i veliki broj šansi koje su fudbaleri Partizana stvorili na ovom susretu", navodi se na sajtu Superlige.

Bibras Natho (31) je rođen u Izraelu, igra na poziciji centralnog veznog igrača, a tokom juniorske karijere bio je član Hapoela iz Tel Aviva. Tokom karijere je nastupao i za ruski Rubin, grčki PAOK, ruski CSKA iz Moskve i grčki Olimpijakos, odakle je i stigao u Beograd. Prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije svoje zemlje, a kao kapiten je predvodio seniorsku selekciju za koju je sakupio čak 66 nastupa. Ove sezone je zabeležio 15 superligaških nastupa za ekipu Partizana, uz 6 postignutih pohodaka.

Expand player
Pogledajte više