Suma proslavlja gol pred "delijama"
Youtube/Sportska Televizija
Suma proslavlja gol pred

Youtube/Sportska Televizija

Suma proslavlja gol pred "delijama", Foto: Youtube/Sportska Televizija

Sejduba Suma je postigao predivan pogodak u pobedi Partizana nad Crvenom zvezdom. Načeo je mrežu gostiju u 83. minutu da bi zatim Tošić rešio sve dileme u nadoknadi vremena.

PROČITAJTE JOŠ:

"Pre svega bih se zahvalim Ivici Ilievu koji me je doveo ovde. Na meni je sada da uzvratim njemu, da pomognem timu. U ovoj utakmici najvažnija je bila koncentracija. Bio sam koncentrisan na klupi i kada sam ušao u igru tačno sam znao šta da radim. Veoma sam srećan, ceo tim me je podržavao", presrećan je Suma.

Njegovo radovanje kod pogotka je veoma sporno u domaćoj javnosti. Naime, on je potrčao ka navijačima Zvezde i pred njima slavio. Neki su to videli kao provokaciju.

Najbolji igrač crno-belih snimljen u vrlo zabrinjavajućoj sceni! Ovo ne valja nikako (VIDEO)

AUTOR: Nemanja Lazić ekskluzivno za Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 22.09.2019. 20:18 Veliki majstor. povreda Natha, Foto: Youtube/Alo.rs Partizan je pobedio Crvenu zvezdu rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Sejdubu Suma i Zoran Tošić. Meč koji su obeležili prekidi, incidenti, majstorija Sume, ali i rani izlazak Bibrasa Natha.

"Za mene je to normalno. Pošto je derbi ne možete samo stajati kad postignete gol, već uradite sve što možete u tom trenutku. Da sam postigao gol ispred navijača Partizana, otišao bih ka njima. Desilo se da su "delije" bile tu, tako da sam se radovao ispred njih. Daleko mi je bilo 100 metara da trčim do mojih navijača", nije se mnogo obazirao na kritike Suma.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"