Mlada reprezentacija
fss.rs
Mlada reprezentacija

fss.rs

Mlada reprezentacija, Foto: fss.rs

Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ilija Stolica odabrao je 24 igrača za dva predstojeća kvalifikaciona meča koji očekuju Srbiju, a to su dueli protiv Bugarske i Poljske.

Izvršni odbor FSS izabrao novog selektora Srbije

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 07.10.2019. 14:52 U Sportskom centru u Staroj Pazovi održan je Izvršni odbor FSS na kome je odlučeno da novi selektor mlade reprezentacije bude Ilija Stolica. Foto: Alo Marko Metlas Nekada uspešni selektor kadetske selekcije (U17) sa kojom je izborio plasman na Prvenstvo Evrope koje se održavalo u Azerbejdžanu, preuzeo je selekciju igrača do 21 godine.

Posle poraza u Rusiji i nerešenog ishoda sa Letonijom, ovo će za Srbiju biti važni dueli na putu do Slovenije i Mađarske koji su domaćini narednog Prvenstva Evrope 2021. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Na spisku se nalaze:

Golmani: Marko Ilić (Voždovac), Dušan Marković (Rad) i Đorđe Petrović (Čukarički).

Odbrana: Svetozar Marković (Olimpijakos), Ranko Veselinović (Vojvodina), Strahinja Pavlović (Partizan), Strahinja Bošnjak (Voždovac), Dimitrije Kamenović (Čukarički), Mladen Devetak (Vojvodina), Jovan Nišić (Voždovac), Zlatan Šehović (Partizan) i Erhan Mašović (Horsens).

Vezni red: Veljko Birmančević (Čukarički), Njegoš Petrović (Crvena zvezda), Ivan Ilić i Luka Ilić (Breda), Željko Gavrić (Grafičar) i Veljko Nikolić (Crvena zvezda).

Napad: Luka Adžić (Anderleht), Filip Stuparević (Pribram), Nikola Čumić (Radnički), Dušan Vlahović (Fiorentina), Dejan Joveljić (Ajntraht) i Slobodan Tedić (Čukarički).

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija nakon Olimpijakosa