Dejan Stanković
Alo/Marko Metlaš
Dejan Stanković

Alo/Marko Metlaš

Dejan Stanković, Foto: Alo/Marko Metlaš

Dejan Stanković, od milošti zvan Deki, iza sebe ima sjajnu fudbalsku karijeru bogatu ličnim i ekipnim priznanjima,a pored sebe ima ženu za koju kaže da ne bi bio ni pola od onoga što jeste da ona nije ušla u njegov život.

On svojim najvećim životnim uspehom smatra izgradnju skladne porodice sa suprugom Anom, sa kojom ima sinove Stefana, Filipa i Aleksandra. Međutim, u samom početku nije sve tako idealno štimalo.

PROČITAJTE JOŠ:

- Zaljubio sam se čim sam je video. Osetio sam da je to to, a kad sam rekao njenom bratu, zamalo me nije udario. Zaista verujem da bez Ane ne bih bio ovakav. Jednostavno, ne bih se kompletirao - ispričao je Dejan Stanković za "Story"o supruzi Ani.

Ana Stanković ne spada u red tipičnih žena fudbalera kojima su jaka šminka i provokativna odeća zaštitini znak. Njena svakodnevnica obojena je porodicom i brigom o deci odnosnom smirenim i svedenim načinom života.

Dejan Stanković sa svojom suprugom

Printscreen / Instagram

Dejan Stanković sa svojom suprugom, Foto: Printscreen / Instagram

Njih dvoje imaju tri sina od kojih se dvojica ozbiljno bave sportom koji ga je proslavio.

Postigao najbizarniji gol u Evropi, priznali mu ga - posle 10 dana! Oborio zvanični rekord (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 25.09.2019. 11:34 Ni Ibrahimović nema ovakav. čudnovati gol Dušana Tadića, Foto: Youtube/Sport Klub Ajaks je pre deset dana pobedio Herenven sa 4:1, a strelac za Kopljanike u tom meču bio je i Dušan Tadić.

- Sinovi su počeli da treniraju fudbal kada su iali pet-šest godina. Najvažnije je da su se zabavljali baš kao što to i sada čine. Stefan je izašao iz te priče, a Filip i Aleksandar su na dobrom fudbalskom putu - ispričao je Deki Stanković.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija za novinare