čudnovati gol Dušana Tadića
Youtube/Sport Klub
čudnovati gol Dušana Tadića

Youtube/Sport Klub

čudnovati gol Dušana Tadića, Foto: Youtube/Sport Klub

Ajaks je pre deset dana pobedio Herenven sa 4:1, a strelac za Kopljanike u tom meču bio je i Dušan Tadić. Reprezentativac Srbije zatresao je mrežu, posle slobodnog udarca Klas Jana Huntelara, kada mu se lopta od leđa odbila iza golmana gostujuće ekipe, ali je FS Holandije pogodak pripisao nekadašnjem napadaču Reala i Milana.

PROČITAJTE JOŠ:

Nastala je polemika da li je strelac Huntelar ili Srbin, da bi na kraju FS Holandije promenio prvobitnu odluku i gol pripisao Tadiću.

Procenjeno je da je član Orlova svojom reakcijom dovoljno promenio pravac lopti, posle udarca napadača Kopljanika, pa je to bio razlog da se njegovo ime u toj situaciji upiše u rubriku "strelci".

Đoković je ovih dana boravio u Srbiji, a onda obradovao sve ljude koji ga vole širom sveta! Neka je sa srećom, Nole

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 25.09.2019. 09:04 - 25.09.2019. 09:18 Strepeli su mnogi. Novak Đoković, Foto: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez Prvi reket sveta Novak Đoković će igrati na azijskoj turneji, a prva stanica će mu biti turnir serije 500 u Tokiju, gde Novak nije igrao lani.

Sa novim golom, Tadiću je postao Ajaksov rekorder, budući da je bio strelac na 12 uzastopnih mečeva kod kuće! Do sada je srpski vezista bio izjednačen sa legendarnim Fincem Jarijem Litmanenom, koji je postizao golove na 11 mečeva zaredom na "Johan Krojf areni".

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija za novinare