Partizan Kostajnica
Printscreen
Foto: Printscreen

Aktuelni član Regionalne lige Banja Luke je raspadom Jugoslavije postao tim čiji teren deli granica između BiH i Hrvatske.

Pročitajte još:

Naime, trećina Partizanovog terena se nalazi na teritoriji Hrvatske, dok je ostatak na teritoriji Republike Srpske pa bi, barem zakonski, igrači morali da imaju pasoš kod sebe svaki put kada bi im lopta pobegla u obližnju šumu.

"Da, granica prolazi tačno kroz naš teren i završava se kod korner zastavice. Mi igramo na teritoriji dve zemlje, a na to smo došli raspadom Jugoslavije. Hrvatski carinici nas još nisu pitali za pasoš, ali...", rekao je prilikom jednog intervjua predsednik Partizana Zoran Avramović.

Zbog Kosova se otkazuje utakmica sa Rusijom!

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 28.09.2019. 12:54 Trebalo je da se igra 4. oktobra. Zastava Kosova, Foto: Alo! Utakmica kvalifikacija za EURO 2021. između ženske fudbalske kosovske selekcije i reprezentacije Rusije biće odložen zbog izbora u južnoj srpskoj pokrajini, prenosi Koha. Izbori su zakazani za 6.

Partizan je sad član takmičenja u Republici Srpskoj, a u klubu su igrali brojni igrači iz Hrvatske i kako, tvrde u Kostajnici odnosi su veoma dobri.

Bonus video: U Nišu oterali momka i devojku sa tribine jer navijaju za Partizan