Zastava Kosova
Alo!
Zastava Kosova

Alo!

Zastava Kosova, Foto: Alo!

Utakmica kvalifikacija za EURO 2021. između ženske fudbalske kosovske selekcije i reprezentacije Rusije biće odložen zbog izbora u južnoj srpskoj pokrajini, prenosi Koha.

Izbori su zakazani za 6. oktobar, a meč koji bi trebalo da bude odigran 4. oktobra u Prištini biće odložen iz bezbednosnih razloga.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvanična odluka UEFA još nije stigla, ali je odlaganje najavljeno na sajtu ruskog saveza, navodi Kosovo-onlajn.

"UEFA je najavila našoj federaciji odlaganje utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za žene 2021. izmedu Kosova i Rusije, koje je trebalo da se odigra u Prištini 4. oktobra. Ova odluka je doneta iz bezbednosnih razloga. Datum i mesto nove utakmice biće utvrđeni kasnije, nakon što se izvrše dodatne provere", navodi se u saopštenju ruskog saveza.

Srbin uradio ono što niko nikada nije! Čitava javnost se klanja Siniši Mihajloviću

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 20:59 Bravo, majstore. Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP Navijači Bolonje već su 21. jula prisustvovali hodočašću i molili se za Sinišu Mihajlovića, isto će činiti 6. oktobra, a kasnije će se dogoditi spektakl na stadionu "Renato Delara". Pristalice tima koji vodi Srbin i Lacija biće zajedno!

Utakmica će prema najavama iz kosovskog saveza najverovatnije biti odigrana u novembru.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"