Šta će sve smisliti!? UEFA zbog bizarne stvari papreno kažnjava Zvezdu, ni Olimpijakos nije siguran!

alo.rs/M.D. | sport 2019-10-03 16:35:40 2019-10-03 16:35:40

Kakva sramota!

Alo Vladimir Markovic

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u utorak Olimpijakos sa 3:1 pred domaćim navijačima, a UEFA je optužila beogradsko crveno-bele za neprimerno ponašanje, pošto su petorica Zvezdinih igrača dobili žute kartone!

PROČITAJTE JOŠ:

Nije bio pošteđen ni grčki tim, jer je "fudbalska kuća" kaznila i Olimpijakos za rasističko ponašanje navijača, pošto su na stadionu "Rajko Mitić" istakli uvredjljiv transparent, ali to nije sve, Olimpijakos je ujedno i kažnjen  zbog toga što je ekipa kasnije izašla na teren u drugom poluvremenu.

Disciplinska komisija UEFA-e će u petak saslušati optužbe protiv srpskog i grčkog kluba.

Legenda Zvezde veruje u Milojevićevu četu: Proleće je blizu!

AUTOR: Ž. Vujičić DATUM I VREME: 03.10.2019. 11:00 Trojka u Minhenu, još bolniji poraz u Humskoj. Kritike, vređanje, slanje tamo gde se ne ide. Omalovažavanje, pa i od svojih navijača. Crni septembar je za crveno-belima... Foto: ALO Foto: Marko Metlas Ali Zvezda se vratila, kako reče njen (a i Olimpijakosov) bivši as Miloš Šestić.

Očekuje se da će kažnjeni biti i Mančester siti i Dinamo Zagreb, pošto su optuženi za nedolično ponašanje njihovih navijača, domaći navijači su ubacivali razne predmete na teren, dok su Hrvati oštetili sedišta na stadionu Etihad u utorak u utakmici Lige šampiona, koju je šampion Engleske dobio sa 2:0.

I Real Madrid je suočen sa optužbama pošto su igrači tog kluba kasnili na početak utakmice sa Bržiom (2:2), a očekuje se kazna i za fudbalera Rud Vormera (Briž) pošto je vređao sudiju nakon što je dobio žuti karton!

BONUS VIDEO

Vladan Milojević - konferencija nakon Olimpijakosa

 

 

 

Expand player
Pogledajte više