Miloš Šestić
ALO Foto: Marko Metlas
Miloš Šestić

ALO Foto: Marko Metlas

Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Ali Zvezda se vratila, kako reče njen (a i Olimpijakosov) bivši as Miloš Šestić. Pa dodaje nekad nenadmašni dribler u razgovoru za „Sport plus“ - sad neće da stane. Hita, veli nam, u susret evropskom proleću, vidljivom posle velikog trijumfa (3:1) nad grčkom braćom.

- Sada je sve otvoreno u borbi za nokaut fazu. Posle ovakve večeri zaista je sve moguće. Ne verujem da sada bilo ko može da otpiše Zvezdu, kao što jeste između dva kola Lige šampiona. Ne, ne, Zvezda se vratila - priča Šele za naš magazin.

Taj fudbalski „Povratak otpisanih“ imao je junake poput filmskog. Ko su preksinoć na „Marakani“ bili Prle, Tihi...?

- Marin, Boaći, drugi strelac Milunović, pa Vulić... Taj mali je, čini mi se, preokrenuo igru u našu korist. Hitriji je i okretniji od Jovančića, kog je zamenio. I mali zna da igra.

Grci u paranoji, za poraz od Zvezde im krivi Francuzi, Partizan i Mažić

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 02.10.2019. 22:15 Iako je iz oba tabora najavljivano da nije bitno ko će pobediti, Olimpijakos je teško podneo poraz u Beogradu.

A trener Vladan Milojević?

- Ma njegova zasluga je i najveća. Napravio je prave izmene u pravom trenutku. To se odrazilo i na igru, a preko igre i na rezultat.

Planiram da idem u Atinu

Šestić je dve godine po odlasku iz Zvezde, sredinom osamdesetih, igrao za Olimpijakos. Gostovanje Grka ipak mu nije donelo susret s nekim poznanikom iz atinskih dana.

- U upravi kluba nisu ljudi koji su bili u vreme kad sam igrao za Olimpijakos. Možda među trenerima mlađih kategorija ima nekog od mojih tadašnjih saigrača. Saznaću u Atini. Da, planiram da odem sa Zvezdom na utakmicu.

SAMO UZ ALO! U ČETVRTAK "SPORT PLUS" DONOSI: Zašto je TOTENHEM U RASPADU, gde Šele vidi Zvezdu, šta IBRA SLAVI i tajnu FORMULU USPEHA srpskih odbojkaša

Pomoglo je isključenje Benzije. I sam Milojević je to istakao po završetku utakmice...

- Slažem se da je pomoglo, ali da naši momci nisu krenuli onako jako u drugom poluvremenu, da nisu napali, možda ne bi ni bilo tog isključenja. Ma svaka im čast, zasluženo su pobedili. Da li im je pomoglo ovo ili ono, sad je nebitno - smatra Šestić.

Bilo je prilično stresno u poslednjih tridesetak minuta. Kako je izdržalo srce?

- Verovali ili ne, i nisam se nervirao. Imao sam osećaj da ne možemo da izgubimo, a, eto, i pobedili smo. Čim je krenulo drugo poluvreme, verovao sam bar u izjednačenje.

Albanac sišao sa tribine i sve zaprepastio potezom - Posle reakcije lepotice smejao mu se ceo stadion (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 02.10.2019. 20:05 - 02.10.2019. 20:17 Voditeljka Gea Braha privukla je veliku medijsku pažnju nakon što je jedan od navijača zaprosio na meču albanskih klubova Tirane i Partizanija. Foto: printscreen Jedan od navijača prišao je terenu odakle je atraktivna voditeljka izveštavala klrekao i zaprosio je.

Sledi gostovanje Totenhemu, koji se, pišu na Ostrvu, raspada zbog preljube (Eriksena supruga prevarila s kolegom Vertongenom). Bajern je protutnjao kroz London...

- Mogla bi ta afera da bude i naša prilika. Ako tamo izvučemo remi, a potom ih u narednom kolu ovde dobijemo, eto nas na sedam bodova. Dotad će i Bajern da obezbedi prvo mesto, pa možda u Beograd dođe s kombinovanim timom. A možda i Olimpijakos do poslednje runde, u kojoj ćemo mu gostovati, ostane bez ikakve šanse za prolaz... Da, sve to lepo zvuči, ali zašto se ne bi tako odvijala borba za proleće u Ligi šampiona? Zvezda se vratila, a tada je sve moguće - poručuje Miloš Šestić.

U Ljutice Bogdana slave kraj crnog septembra. I početak, veruju, zlatne jeseni.

Bonus video: Slavlje na kraju utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos