Jelena Karleuša
Instagram: karleusastar
Jelena Karleuša i Duško Tošić

E stock, Kobra

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: E stock, Kobra

Pojedini turski mediji objavili su uoči Nove godine senzacionalnu informaciju da će srpski fudbaler Duško Tošić u januaru ponovo u Bešiktaš!

Nakon što su "niz vodu pustili" Pepea, i rešili se silnih izdataka i dugova u decembru, u Bešiktašu smatraju da je u januaru vreme za konsolidaciju i povratak onih igrača koji su osvojili srca navijača, a pritom nisu finansijski basnoslovno skupi.

Duško Tošić je pre nekoliko meseci stigao u kineski Gvangžu kod Dragana Stojkovića Piksija za 4.500.000 evra.

Sa Kinezima je potpisao trogodišnji ugovor po kojem treba da zaradi preko 17 miliona evra, odnosno 5.800.000 po sezoni, što jeste dosta novca.

Kako je u Bešiktašu pružao najbolje partije u svojoj karijeri i Istanbul manje-više smatra drugom kućom, nije nemoguće da se suprug pevačice Jelene Karleuše vrati posle Nove godine.

Interesantno bi bilo pitati i nju šta misli o mogućoj "transfer bombi", budući da bi porodica daleku Kinu zamenila po mnogo čemu pristupačnijim Istanbulom.

Komentari (2)

Laki

31.12.2018 09:31

Znaci nista od vile od dva ipo miliona evra, samo se izraubovani fudbaleri vracaju u bivse klubove, karijera na zalasku, a Jelena jos nije naucila da peva