Pres konferencija pred finale Kupa Beograda
Alo! M.Metlaš
Pres konferencija pred finale Kupa Beograda

Alo! M.Metlaš

Pres konferencija pred finale Kupa Beograda, Foto: Alo! M.Metlaš

U borbi za trofej Kupa Srbije na teritoriji Beograda sastaće se OFK Beograd i novobeogradski Radnički. Klubovi slavne prošlosti smatraju da su najveća imena u ovom takmičenju i da će susret na stadionu Čukaričkog 29. maja u 17 časova biti praznik fudbala u glavnom gradu.

PROČITAJTE JOŠ:

RAFALNA PALJBA PO ZVEZDINOM IGRAČU! Došao da proslavi titulu na Marakani , ali "Delije" nisu imale milost prema njemu! (FOTO)

ZVEZDA IMA BOMBU ZA EVROPU! Ovo je pojačanje za Ligu šampiona! Na Marakanu stiže štoper iz Serije A! (VIDEO)

CRVENO-BELA DESETKA DOBILA NOVOG VLASNIKA! Milijaš ostavio nasleđe koje će zauvek ostati u Zvezdinoj svlačionici!

Popularni "majstori" su blagi favoriti u ovom susretu, najviše zbog mladog sastava "romantičara" , ali želja za pobedom je ista sa obe strane Save.

- To bi bio moj prvi trofej u karijeri, verovatno i svih igrača OFK Beograda. Izuzetno cenimo ekipu Radničkog, ali ipak smo došli na korak do cilja i naravno da ćemo dati sve od sebe da pobedimo - poručio je Uroš Kalinić, strateg OFK Beograda.

REČ KAPITENA:

Vukašin Vraneš (OFK Beograd)

- OFK Beograd dugo nije osvojio Kup, a svi znamo kakva je istorija ovog kluba i zbog toga najviše želimo trofej.

Marko Lazarević (Radnički NB)

- Igramo protiv mlade i školovane ekipe, a mi smo iskusniji. Možda je zbog toga blaga prednost na našoj strani.

 Sa druge strane, njegov kolega Marko Bajić  takođe je hvalio rivala i rekao šta bi moglo da odluči pobednika:

- U prvenstvu nas dele samo tri boda i to dovoljno govori koliko smo izjednačeni. Smatram da će odlučiti detalji, možda trenerove odluke u toku utakmice. Što se tiče imena klubova, finale nije moglo bolje da bude. 

Organizator utakmice je OFK Beograd, a ukoliko 29. maja ne bude pobednika posle regularnih 90 minuta, neće biti produžetaka, već će se odmah pristupiti penalima.

 

Komentari (1)

Stanoje

21.05.2019 14:04

OFK Beograd ima krs od tima. Oni ne mogu nikog da dobiju a pogotovo ne Radnicki koji ce ih tuci u finalu sa vise golova razlike. Zivi bili pa videli. Kad se OFK Beograd plasira u visi rang takmicenja tada ce ljudi imati krila i leteti. Znaci samo snovi i to pusti. Neko je resio da unisti OFK Beograd i tu je kraj price. Na utakmicama na Karaburmi jedva da dodje par desetina ljudi. Veca poseta je po nekim selima kada se igraju utakmice medjuopstinske lige. Sramota i bruka sta rade od ovog kluba.