Dušan Tadić
Profimedia
Dušan Tadić, Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac i fudbaler Ajaksa Dušan Tadić proglašen je najboljim igračem čitave Eredivizije za mart, objavljeno je na zvaničnom sajtu najjačeg holandskog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ:

Tadić je u martu postigao četiri gola, upisao jednu asistenciju i stvorio 14 šansi za pogodak uz neverovatan podatak da okvir gola nije promašio nijednom!

Srbin je ove sezone dao 20 golova i imao osam asistencija. Pred njim i njegovim ajaksom je sada težak zadatak - Juventus i jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo.

U Erediviziji su ostala još dva kola do kraja, a Ajaks ima dva boda manje od PSV-a.

Srpski reprezentativac i najbolji fudbaler Ajaksa Dušan Tadić uplašio je navijače holandskog kluba izjavom da nije potpuno siguran da će i naredne sezone nositi dres Kopljanika.

- Fudbal je nepredvidiv. Ponekad pomisliš da ostaješ, pa se neke stvari dese. Ipak, ne razmišljam sada o mogućem transferu, ne želim da se opterećujem. Čak sam i mom menadžeru rekao da mi ništa ne govori do kraja sezone, jer želim da se fokusiram na utakmice - rekao je Tadić.

Ipak, nije krio srpski mađioničar da bi voleo da ostane u klubu.

- Najvažnije je da sam srećan ovde i da uživam u svakom trenutku. Videćemo šta će biti, ali volim klub i sve oko njega: navijače, saigrače, trenere, baš sve - poručio je velemajstor sa loptom.