Srpski reprezentativac ljutito reagovao zbog izjave Borhe Majorala, a obratite pažnju i na navalentnog španskog žurnaliste! (VIDEO)

Alo.rs/F.I. | sport 2020-10-16 10:52:12 2020-10-16 10:52:12

Luka Jović je i dalje u centru pažnje španske javnosti.

Printscree/Twitter@RMadridEngine

Aktuelni napadač Rome na pozajmici iz Real Madrida Borha Majoral uzburkao je duhove u glavnom gradu Španije svojim komentarima od pre dva dana.

Majoral je kazao kako je trener Zinedin Zidan hteo da on ostane u klubu i kako se umeesto njega hteo rešiti Luke Jovića. Ipak, Roma je zagrizla za Majorala i ponudila mu minute na terenu što u Realu verovatno ne bi dobio pored privilegiranog Karima Benzeme.

"Nemam komentara. Možda je to istina. Pitajte klub, nemojte pitati mene", kratko je odgovorio 22-godišnji srpski napadač.

Iako nije u milosti trenera Zidana, Jović je ove sezone dve od četiri prvenstvene utakmice započeo u prvoj postavi. Protiv Betisa je na terenu proveo 72. minute, a protiv Real Valladolida 58. Ipak, još uvek čeka na prvi prvenstveni gol ove sezone.

Ono št upada u oči je navalentnost novinara koji je kako se čini sačekao Luku posle reprezentativnih obaveza, pa iako mu je Luka u par navrata rekao da nema komentar on je nastavio da ga prati i zapitkuje.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više