Srđan Dragojević i Milan Borjan
: Alo!/ Rajko Ristić
Srđan Dragojević

Alo!/ Rajko Ristić

Srđan Dragojević, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Slavni srpski režiser, Srđan Dragojević, poznat je po tome da često na svom Tviter nalogu iznosi mišljenje, tako je bilo i za vreme utakmice Srbija - Portugal!

Albanci prebili usamljenog navijača pa se hvalili snimkom na društvenim granicama!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.09.2019. 09:07 Sramne scene u Prištini! Kosovo fudbal, Foto: EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ Navijači samozvane države *Kosovo napravili su pravi skandal pre početka utakmice *Kosovo - Češka koja se igrala u Prišini! AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 08.09.2019.

On je jednim tvitom pokazao "fudbalsko znanje" i prizvao je gnev srpskih navijača!

PROČITAJTE JOŠ:

Režiser popularnih filmova "Mi nismo anđeli", "Rane", "Dva sata kvalitetnog TV programa" i mnogih drugih kultnih ostvarenja na svom tviteru se zapitao zašto Milan Borjan ne igra za reprezentaciju Srbije iako je u životnoj formi.

Usledeli su urnebesni komentari, a najoriginalniji je bio korisnik JocaSmit koji je zamolio Srđana da zaokruži još nekog fudbalera iz kanadske reprezentacije koga želi videti u dresu "Orlova".

Milan Borjan ima srpski pasoš, ali već godinama unazad brani boje reprezentacije Kanade te je nije moguće da zaigra za Srbiju. Pokušao je Dragojević da se opravda, a vi procenite sami da li je uspeo.

BONUS VIDEO 

Nemanja Matić fotografisao sina sa Ronaldom, a onda usledio srdačan pozdrav fudbalera