Matići, Džonson
Instagram/maticaleksandra
Matići, Džonson

Instagram/maticaleksandra

Matići, Džonson, Foto: Instagram/maticaleksandra

Mančester junajted je izazvao kontroverze na Ostrvu time što je dozvolio nekolicini svojih zvezda da otputuju u inostranstvo ove nedelje. Nemanja Matić, Viktor Landelof i Odion Igalo su među pomenutim igračima koji su otišli iz Engleske nakon poslednjeg kola Premijer lige, a Matićeva supruga Aleksandra je postavila i fotografije iz aviona na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Jul 27, 2020 at 2:37am PDT

Velika Britanija je ponovo uvela 14-dnevni karantnin na putnike iz Španije i tako potpuno šokirala more turista, a premijer Boris Džonson je upozorio da bi ova mera mogla vrlo brzo da se proširi i na druge zemlje, tako da bi to ostavilo ekipu Mančestera bez pomoći tri svoja asa u Ligi Evrope.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Jul 27, 2020 at 3:09am PDT

Junajted je savladao LASK rezultatom 5:0 u osmini finala Lige Evrope i izvesno će proći dalje, ali četvrtfinale je već 10. avgusta, tako da ako bilo koji igrač bude izolovan dve nedelje, on neće biti dostupan ni za tu fazu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

dzudza basadzija

30.07.2020 14:00

Evo Vam crno na belo,dragi navijaci!Gusis se od gladi da bi gledao "idole"....Dok se oni guse u luksuzu,putujuci....Pogledajte pa ocenite sami...Ima se,moze se.daj sto vise!Kako je nije stid,pravo je cudo!?